Norma metodologica privind etichetarea alimentelor, prevazuta in anexa nr. 1 la Hotararea Guvernului nr. 106/2002 privind etichetarea alimentelor, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 147 din 27 februarie 2002, cu modificarile si completarile ulterioare - versiune actualizata la data de 06.08.2008.
Newsletter avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Primești gratuit, zilnic, în căsuța ta de email, sinteza zilei avocatnet.ro cu cele mai importante noutăți, știri și analize de context.
Versiunea actualizata include modificarile aduse de:
- H.G. nr. 568/2002 publicata in MOF nr. 407 din 12.06.2002
- H.G. nr. 511/2004 publicata in MOF nr. 348 din 21.04.2004
- H.G. nr. 1719/2004 publicata in MOF nr. 1014 din 03.11.2004
- H.G. nr. 1870/2005 publicata in MOF nr. 114 din 07.02.2006
- H.G. nr. 1357/2006 publicata in MOF nr. 839 din 11.10.2006
- H.G. nr. 1529/2007 publicata in MOF nr. 874 din 20.12.2007
- H.G. nr. 751/2008 publicata in MOF nr.589 din 06.08.2008.
CAPITOLUL I
Dispozitii generale
Art. 1. - Prezentele norme metodologice reglementeaza modul de etichetare a alimentelor livrate ca atare consumatorului final, precum si restaurantelor, spitalelor, cantinelor si altor agenti economici care prepara si furnizeaza hrana pentru populatie.
Dispozitiile prezentelor norme metodologice se aplica si anumitor aspecte referitoare la prezentarea si publicitatea alimentelor.
__________
Nota Avocatnet.ro:
- Norma metodologica privind etichetarea alimentelor - text integral, actualizat - v-o prezentam ca fisier atasat.
--
Acest material este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale, conform termenilor și condițiilor de furnizare a serviciilor avocatnet.ro. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi o solicitare pe adresa office@avocatnet.ro.
Evenimente online oferite abonaților avocatnet.ro premium complet
Comentarii articol (0)