Aflati din Evenimentul Zilei ce se intampla cand o banca se retrage din Romania.
Perioada urmatoare ar putea aduce mai multe fuziuni intre institutiile de credit locale. Acestea sunt bine capitalizate, asa ca probabilitatea unui faliment este aproape zero, spun specialistii.
Unde trebuia sa-ti pui banii la inceputul anului ca sa-i dublezi?, poti citi in Ziarul Financiar.
Cei care ar fi mizat la inceputul anului pe titlurile combinatului chimic Oltchim Ramnicu Valcea (OLT) s-ar fi bucurat in prezent de un castig de 489%, crestere bazata in principal pe anuntul de scoatere la privatizare a companiei si interesul manifestat de rusii de la TISE de a prelua combinatul chimic. Putini investitori au anticipat insa cresterea in conditiile in care combinatul inregistrase pierderi majore in anii precedenti.
Adevarul relateaza: Cum ar arata piata de energie fara „baietii destepti“.
Cantitatea de energie livrata „baietilor destepti“ ar putea acoperi consumul populatiei, la un pret mai mic.
Afaceri de familie: Cum arata CV-urile mostenitorilor care preiau marile companii locale, informeaza Daily Business.
Ne place sau nu, la un moment dat vine si timpul sa predam stafeta. Desi vorbim de vremuri nu tocmai prielnice pentru mediul de business autohton, sefii marilor grupuri au incredere in copiii lor si se pregateasc sa cedeze titulatura de CEO. Afla ce anume ii recomanda pe tinerii de mai jos la sefia unor grupuri ca Astra, Tiriac Holding, Continental Hotels sau RTC.
Capital titreaza: Povestea celui mai mare dezvoltator de parcuri eoliene din Romania.
Cel mai mare dezvoltator de parcuri eoliene din Romania, cu un portofoliu de 2.400 MW, grupul Monsson, detinut de familia Muntmark, negociaza cu trei mari investitori vanzarea unor proiecte. Valoarea investitiilor facute de grup pana in prezent depaseste 40 milioane de euro. Dar cum a ajuns Monsson aici?
Comentarii articol (2)