Spalare de bani: Cati bani primesc romanii racolati de pe internet, informeaza capital.ro.
Romanii racolati pe internet pentru spalare de bani primesc comisioane de 5 - 7% din valoarea sumelor transferate prin banci, potrivit presedintelui Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB), Adrian Cucu.
Vin low-cost-urile la Otopeni. Cum vor creste business-urile din aeroport, scrie dailybusiness.ro.
Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) asteapta o crestere, atat a traficului de pasageri, cat si a business-urilor conexe (restaurante, cafenele, firme de rent a car), dupa ce va prelua toate cursele aeriene low-cost care operau la Aurel Vlaicu (Baneasa). Cat de mare va fi impactul asupra acestor afaceri?
In ce moneda este mai bine sa tii economiile: lei sau euro, titreaza evz.ro.
Depozitele in moneda nationala pot aduce castiguri frumoase romanilor, daca aceasta nu scade prea mult. Deprecierea din ultimul timp a leului pune romanii in fata intrebarii daca mai are rost sa isi tina economiile in lei.
Romanialibera.ro: Ce valoare au creantele Romaniei la alte state?
Ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, a declarat, marti seara, la Digi24, ca Romania are creante la alte state, "fata de care nu exista incertitudini", de aproximativ un miliard de dolari, el apreciind ca o atitudine cat se poate de clara a statului roman trebuie sa se faca auzita rapid, informeaza Mediafax.
Cat costa un cont curent: de la 1 leu la 7,5 lei pe luna, scrie zf.ro.
Contul curent, produsul esential de la care porneste relatia dintre client si banca, este vazut ca o sursa sigura de venituri, astfel ca multe banci au majorat in criza comisioanele de administrare. Bancile percep, in medie, 2 lei pe luna pentru administrarea conturilor curente ale persoanelor fizice, dar la unele banci costurile ajung sa fie duble sau chiar triple.
Comentarii articol (0)