Iohannis, despre noul Cod fiscal: Am mari semne de intrebare, scrie economica.net.
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca are mari semne de intrebare cu privire la Noul Cod fiscal, sustinand ca acest proiect este realizat de Guvern din motive de imagine, potrivit Agerpres.
'Este un lucru interesant, asa ca si exercitiu teoretic, ca si exercitiu practic am mari semne de intrebare. (...) Eu cred ca au facut-o din motive de imagine. Da bine. Aceste lucruri, cel putin aparent si pentru neinitiati, dau bine, pentru cei initiati apare marele semn de intrebare: cum gestionati asta?', a spus Iohannis la Digi 24, aratand ca nu a vorbit cu premierul Victor Ponta despre noul Cod fiscal.
Valcov: Este posibil sa reducem TVA si accizele mai devreme de 1 ianuarie 2016. Va fi o surpriza, titreaza capital.ro.
Ministrul finantelor, Darius Valcov, a declarat, pentru Capital, ca este posibil ca reducerea TVA si a accizelor, anuntate pentru 1 ianaurie 2016, sa se aplice mai devreme, printr-o ordonanta de urgenta a guvernului. Momentul deciziei va fi o surpriza pentru a evita un gol in consum din cauza asteptariii datei de 1 ianuarie.
"Este posibil ca unele masuri sa se aplice mai devreme, in special scaderea accizelor si a TVA pentru ca avem in vedere, asa cum orice economist poate arata, ca, in cazul in care agentii economici si populatia stiu exact data de intrare in vigoare, adica 1 ianuarie 2016, ar sta si ar astepta ca sa cumpere mai ieftin si atunci am crea un gol in consum in noiembrie si decembrie", a declarat Valcov.
Noul Cod Fiscal. Ce ieftiniri ii asteapta de la anul pe romani, mentioneaza evz.ro.
Anul viitor, romanii ar trebui sa aiba parte de ieftiniri consistente, atat la mancare, cat si la benzina si motorina. Prin scaderile de taxe pe care le pregateste Guvernul, consumul are toate sansele sa creasca.
Scaderile de preturi generate de diminuarea accizelor si a TVA, de anul viitor, vor conduce la ieftiniri care vor creste puterea de cumparare a romanilor.
Cele mai bune carduri de salarii. Ce banci isi taxeaza cel mai putin clientii pentru administrarea contului, interogarea soldului si retragerea de numerar, informeaza adevarul.ro.
Cele mai bune carduri de salarii. Atunci cand iti alegi cardul pe care angajatorul sa-ti vireze salariul trebuie sa tii cont de comisioanele pe care banca le aplica pentru anumite operatiuni in functie de comportamentul tau utilizare – retragi numerar de multe ori, iti verifici des soldul, faci mai multe multe plati la comerciant sau ai in apropiere bancomatul unei anumite banci.
Tinand cont de aceste criterii, iti aratam care sunt cele mai bune carduri de salarii. Consiliul Concurentei a intocmit, in cadrul raportului „Evolutia concurentei in sectoare cheie – 2014“, prezentat in noiembrie 2014, un top al bancilor in functie de comisioanele pe care acestea le percep clientilor pentru administrarea contului curent, pentru interogarea soldului si pentru retragerea de numerar de la bancomate.
Comentarii articol (0)