Din ce în ce mai mulţi manageri au început să înţeleagă cu adevărat acest aspect, iar investiţiile în training-uri şi alte beneficii care să îmbunătăţească munca angajaţilor au crescut considerabil. Bunăstarea celor care lucrează alături de tine şi pentru tine contează din ce în ce mai mult.
Tocmai pentru că ştim cât de mult reprezintă pentru o firmă oamenii săi, La Fântâna îi înţelege pe deplin pe managerii care se tem să le ofere angajaţilor apă de la robinet.
Apa filtrată prin purificatoarele La Fântâna nu mai este apa de la robinet, cu gust şi miros de clor şi cu alte potenţiale pericole ascunse, pentru că trece prin cele 4 filtre specializate:
- 1. Filtrul sediment care reţine impurităţile cu diametrul mai mare de 1 micron precum nisipul sau rugina.
- 2. Filtrul pre-carbon, confecţionat din carbon granular obtinut din coji de nucă de cocos, elimină clorul, solvenţii, pesticidele şi alte substante chimice dăunătoare din compoziţia apei.
- 3. Ultrafiltrul înlătură cu o precizie de 0.01 microni microorganismele rămase în apă fără însă a-i afecta cantitatea de minerale.
- 4. Atunci când trece prin filtrul de înaltă calitate post-carbon, ultimul, apa îşi redobândeşte gustul natural şi prospeţimea.
În concluzie, apa de la robinet care intră în purificatoare are caracteristici variabile, dar apa care iese este o certitudine. Iar paharul de apă curată pe care îl bea angajatul e încă un semn de respect şi până la urmă de normalitate în relaţiile dintre angajator şi angajat.
Puteţi să vă convingeţi de calitatea apei prin experienţă directă testând gratuit, timp de o săptămână, purificatoarele noastre.
Comentarii articol (1)