“Certificarea CEPA® a fost un demers intens, plin de provocări, care ne-a consolidat vizunea şi ne-a deschis calea către primul loc pe nişa serviciilor noastre. Într-o perioadă în care etica muncii și a prestărilor de servicii este interpretată în funcție de viziunea fiecărui prestator de servicii, ascultarea partenerului de afaceri, dăruirea și profesionalismul au fost, sunt și vor fi factorii de succes ai unei afaceri. Credem că serviciile d.d.d corecte și de calitate, transparența decizională si parteneriatele corecte vor prima în piaţa d.d.d. din România. Pentru această piaţă, Compania D.D.D. are, de acum, cea mai înaltă garanţie a calităţii serviciilor”, declară Gabi Munteanu, administrator al Companiei DDD.
Ce este standardul european CEPA - CEN EN 16636?
Confederația Asociațiilor Europene pentru Managementul Dăunătorilor (CEPA) și membrii săi au sponsorizat elaborarea unui standard european (EN) pentru industria de gestionare a dăunătorilor, în colaborare cu Institutul European de Standardizare (CEN).
Acest standard european specifică cerințele, recomandările și competențele de bază în care companiile de servicii de management al dăunătorilor trebuie să opereze pentru a satisface nevoile clienților lor, indiferent dacă acestea sunt companii private, autorități publice sau publicul larg.
În calitate de sponsori ai proiectului CEN, CEPA și membrii săi doresc să se asigure că industria este recunoscută pentru o abordare responsabilă a gestionării dăunătorilor în toate țările Uniunii Europene și ale AELS.
Inițiativa va contribui la controlul utilizării neprofesionale și astfel va oferi un sprijin important pentru produsele indispensabile pentru protecția publicului, a clădirilor și a întreprinderilor, dar care totuși sunt sub presiunea măsurilor de restricționare sau de dereglementare.
Certificarea CEPA se adreseaza întreprinderilor care își desfășoară activitatea în Europa în sectoarele sănătății, alimentației, mediului și ospitalității, care vor putea demonstra gradul de conștientizare și angajamentul lor de a spori calitatea industriei europene de gestionare a dăunătorilor. O companie care a obținut certificarea EN 16636 demonstrează acreditările profesionale într-o piață competitivă, exercitând cele mai bune practici de lucru și angajând o forță de muncă competentă, cu o conștientizare a legislației, a cerințelor legale și europene.
CEPA a fost înființată în 1974 de asociațiile naționale belgiene, britanice, olandeze, franceze și spaniole. Aceste organizații aveau viziunea de a vedea că asociațiile naționale nu ar putea, în sine, să apere interesele membrilor lor la nivel european.
De ce este important standardul CEPA - CEN EN 16636
Certificarea EN 16636 oferă profesioniștilor din domeniul managementului dăunătorilor un instrument unic și independent de a-și promova abilitățile specializate bazate pe servicii și calitate, mai degrabă decât pe preț, și este un brand de valoare inestimabilă pentru a vă stabili în liga celor mai profesionale companii de control al dăunătorilor din Europa”, declara Roland Higgins, Director General CEPA într-o conferință care descria beneficiile acestui tip de certificare.
Beneficiile certificărilor CEPA:
- Fiind primul standard comun pentru operatorii de gestionare a dăunătorilor, certificarea conform EN 16636 demonstrează acreditările profesionale ale unei organizații față de un standard european de gestionare a dăunătorilor
- Realizează o verificare independentă a calității serviciilor companiei
- Contribuie la standardizarea sectorului sănătății publice și a siguranței alimentelor prin verificarea unui standard profesional recunoscut la nivel internațional
- Construiește încrederea în lanțul de aprovizionare și consolidează avantajul competitiv cu acest marcaj recunoscut de calitate
- Menține certificarea cu evaluări periodice pe un ciclu de 18 luni
- Dezvoltă afacerea cu un brand recunoscut, care stabilește nivelul standardelor din industrie
Despre Compania DDD
Societatea există din 2011 și a prestat, până la acest moment, lucrări complexe de deratizare, dezinsecție, dezinfecție unor beneficiari importanți, printre care amintim: Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Primăria Sectorului 4, Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", Spitalul Universitar de Urgență ELIAS, FAN COURIER, Medicover, etc.
Compania DDD beneficiază de o rețea de acoperire extinsă la nivel național, cu logistică proprie în: București, Timișoara, Târgu Jiu, Panciu, Buzau și își asumă un timp de intervenție de maxim 48 de ore.
Toate substanțele folosite de companie sunt avizate Comisia națională pentru produse biocide din cadrul ministerului sănătății din România și de European Chemicals Agency E.C.H.A.
Serviciile companiei pot fi consultate și contractate pe siteul www.companiaddd.ro sau la telefonul 021.9662.
Comentarii articol (0)