ACCES GRATUIT
Socata și dulceața de liliac, delicatese din Apuseni apreciate de străini
Este vremea socului, iar acolo unde primăvara a venit mai târziu...și a liliacului. Flori frumoase și parfumate, care pot fi transformate în preparate de excepție.
Articolul continuă mai jos
În Apuseni, de exemplu, gospodinele fac o dulceață fină. În plus, din soc, pe lângă răcoritoarea care ne amintește de copilărie, în Mureș se mai face și gin.
Văile Munţilor Apuseni au prins în această perioadă parfum de siropuri şi dulceţuri făcute din liliac. Moții îl transformă în delicatese apreciate inclusiv de străini.
Citiți materialul integral pe ȘtirileProTV.ro.
--
Acest material este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale, conform
termenilor și condițiilor de furnizare a serviciilor avocatnet.ro. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi o solicitare pe adresa
office@avocatnet.ro.
Comentarii articol (0)