avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate DANA-IONELA

Activitate DANA-IONELA

Răspuns la discuția carte de munca
multumesc frumos de ajutor!
Discuție carte de munca
buna ziua!
va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema:sora mea a lucrat din 2007 pana in 2009 la o firma cu carte de munca.intre timp,sora mea si-a prezentat cererea de demisie iar dupa un timp firma s-a lichidat datorita falimentului si patronul nu mai raspunde la telefon deci nu este de gasit.la fel si contabila firmei.mergand in 2010 la fortele de munca,acolo unde se afla cartea de munca pentru a-si ridica cartea deoarece doreste angajarea la alta societate,sora mea a constatat ca firma respectiva nu a mai operat nimic din 2007 in cartea de munca,deci cererea de lichidare nu este inregistrata si nici cartea nu este incheiata,intrucat firma nu a mai depus nici un fel de document contabil.intrebarea mea este:cum poate sora mea sa isi recupereze cartea de munca de la fortele de munca,deoarece acestia nu o elibereaza fara decizia de incetare a activitatii de la firma respectiva,iar aceasta decizie nu o poate procura intrucat patronul nu este de gasit?
va multumesc anticipat!
buna ziua!
as dori sa stiu daca in fisa de post de scretara pot fi cuprinse si atributii de jurist si economist fara a se schimba incadrarea sau daca trebuie neaparat schimbata incadrarea in jurist sau economist pentru a fi exercitate aceste functii.
va multumesc!