avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post secretara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post secretara

buna ziua!
as dori sa stiu daca in fisa de post de scretara pot fi cuprinse si atributii de jurist si economist fara a se schimba incadrarea sau daca trebuie neaparat schimbata incadrarea in jurist sau economist pentru a fi exercitate aceste functii.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:25, 17 August 2009
In cazul in care sunt indeplinite conditiile de studii pentru aceste profesii, puteti lua in calcul varianta cumului de functii, caz in care veti avea atat incadrarea corecta cat si fisa de post pentru fiecare incadrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia de economist vs. iru flori9 flori9 Buna seara, as dori sa stiu daca constituie un conflict cu legea faptul ca un angajat presteaza intr-o firma si activitati de economist si pe cea de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovare?????? michelina1971 michelina1971 Avand un de cumul de functii, (statistician + asistent medical) , functia de statistician, este din aceeasi grupa cu cea de economist? Asa cum am mai scris in ... (vezi toată discuția)
Masuri legale TheoMe TheoMe Ce masuri legale se pot lua asupra unei persoane care are functia de psiholog dar nu are cometenta necesara pentru a exercita aceasta functie? Ramane la ... (vezi toată discuția)