avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare??????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare??????

Avand un de cumul de functii, (statistician + asistent medical) , functia de statistician, este din aceeasi grupa cu cea de economist? Asa cum am mai scris in alte mesaje, anul acesta, am absolvit Facultatea de Stiinte Economice,specializarea management .Am cerut schimbarea incadrarii, din asistent medical in economist, ca o promovare pe post. Inteleg ca , asistent medical fiind nu se poate lua in calcul o promovare, ci doar incadrarea ca economist debutant (tot in acest serviciu, de statistica). Dar daca se ia in calcul acest cumul de functii, pot fi promovata?
Cu multumiri, Michelina
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 11:22, 3 Decembrie 2008
Dvs treceti acum de pe un post cu studii medii (asistent medical; de asemeni in unitatile sanitare mai exista inca statistician cu studii medii) pe un post cu studii superioare-economist. Trebuie sa treceti prin perioada de debut, din pacate nu-i placut ca si salarizare, dar asa e legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul de munca ??? michelina1971 michelina1971 Sunt asistent medical si lucrez in serviciul de statistica si informatica medicala al unui spital. In biroul de statistica, mai sunt si doua statisticiene. De ... (vezi toată discuția)
Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)