nu inteleg..cum adica sa n-am incotro? pur si simplu refuz sa semnez contract de munca pe 2 ore si contract de cesiune de drepturi de autor.. ce ar putea angajatorul sa faca? sa na concedieze? pe ce motiv?
multumesc pentru raspuns.. sa inteleg ca daca nu voi plati aceste contributii nu se va lua in calcul acest venit pentru indemnizatia de crestere si ingrijire a copilului?
ce mi se poate intampla daca nu accept aceasta modalitate de colaborare? ce ar putea sa faca firma?
multumesc. ce contributii va trebui sa platesc la casa de sanatate, la casa de pensii si la cea pentru somaj?
daca nu le platesc ce se intampla?
in cazul in care voi ramane insarcinata legea ia in considerare veniturile din drepturile de autor atunci cand calculeaza venitul mamei pentru calculul indemnizatiei de crestere si ingrijire a copilului?
multumesc pentru raspuns. Va rog sa-mi spuneti ce contributii va trebui sa platesc eu..practic ce ar trebui sa fac.. este legal ceea ce face aceasta firma?
Buna ziua. va rog sa ma jutati cu mai multe detalii referitoaare la contractul de cesiune de drepturi de autor. Firma la care lucrez pentru a-si reduce costurile, mi-a propus o noua modalitate de "colaboare": sa am trecut in cartea de munca faptul ca lucrez 2 ore cu salariu minim pe economie pentru 2 ore lucrate, iar restul de bani sa mi-i dea printr-un contract de cesiune de drepturi de autor. Va rog sa-mi spuneti care sunt dezavantajele pentru mine. Multumesc