Imi pare rau,aveti o opinie putin gresita...Nulitatile absolute se refera mai mult la forma,ele fiind de ordine publica,chiar daca fondul problemei este corect.As vrea sa va dau un singur exemplu:ar putea exista masina cu acel nr.de circulatie? Ce proprietar are? in ziua de ...la ora respectiva,unde se afla acea masina? deci...si fondul problemei se schimba!
Mai departe: daca in urma cu o zi masina respectiva a circulat in zona si,dupa ce a inceput pr-v soferul a cazut la pace cu politistul, cazand beleaua a doua zi pe acest sofer? chiar daca l-a semnat,a fost in eroare totala...
Concluzie:pr-vb este nul absolut!
Greselile savarsite de catre politist sunt esentiale si conduc la nulitatea absoluta a procesului verbal de contraventie,chiar daca este semnat de catre d-neata.Asadar depune urgent contestatie,daca este nevoie pot sa-ti dau amanunte.
Da, parerea mea este ca trebuie sa contestati p-v de contraventie.Si eu am patin, probabil in aceiasi zi si in acelasi loc, la intersectia dinspre Gaesti...am contestat si am termen de judecata pe 08.09.2009.Am fost filmat de acea camera video, proba pe care am solicitat-o in instanta.Din pacate,dvs.nu dati detalii despre mentiunea facuta de catre politist in pv. care este foarte importanta...as putea sa va dau amanunte...