cum se poate retrage dintr-o asociatie de proprietari un membru al acesteia? mentionez ca nu mi-am dat acordul in ceea ce priveste infiintarea acesteia, insa mai mult de jumatate din locatarii de pe scara si-au dat acest acord si acum regreta pentru ca avem numai dezavantaje de la infiintarea asociatiei, persoanele din conducerea asociatiei nu sunt capabile sa ne reprezinte interesele in raport cu furnizorul serviciilor de apa/canalizare si pe langa aceasta mai suportam si cheltuielile cu salariile acestora? se poate iesi din asociatie cu acordul a jumatate plus 1 din nr. proprietarilor de pe scara, sau din bloc?
cum se poate retrage dintr-o asociatie de proprietari un membru al acesteia? mentionez ca nu mi-am dat acordul in ceea ce priveste infiintarea acesteia, insa mai mult de jumatate din locatarii de pe scara si-au dat acest acord si acum regreta pentru ca avem numai dezavantaje de la infiintarea asociatiei, persoanele din conducerea asociatiei nu sunt capabile sa ne reprezinte interesele in raport cu furnizorul serviciilor de apa/canalizare si pe langa aceasta mai suportam si cheltuielile cu salariile acestora?