avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate andreeaddeea

Activitate andreeaddeea

multumesc.
Buna ziua,
Daca am un contract de munca pe perioada determinata si nu doresc prelungirea lui ce trebuie sa fac?
Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti : "fara intrerupere" la ce se refera mai exact? Adica este vorba despre o pauza de unu sau mai multi ani intre 2 forme de invatamant sau despre intreruperea uneia...sau si una si alta?
Va multumesc.
Răspuns la discuția garantie
Numele, din cate stiu eu, nu am voie sa-l scriu aici.
Iar cu sigiliul ce sa mai fac daca acum e rupt si gata? Nu mai am ce sa fac.
Răspuns la discuția actionare in instanta
Dar cele spuse de ei sunt o simpla amenintare sau pot sa faca ceva? Au o baza legala? Ca din cate stiu eu, cuvintele mele nu reprezinta mai mult decat o parere. Nu am acuzat pe nimeni de nimic, doar am reactionat la ceva la care nu ma asteptam.
Dovada nu putea fi decat o eventuala fotografie, dar nu stiu cat de relevanta ar fi fost. Trebuia sa ma deplasez personal, dar asta ar fi insemnat o cheltuiala care nu merita. Acum ma intereseaza cum sa rezolv aceasta amenintare, care nu mi se pare normala. Dreptul la opinie nu mi-l poate lua nimeni, atat timp cat limbajul este normal.
Va multumesc.
Buna ziua,
In primul rand imi cer scuze daca nu am nimerit bine,dar nu am gasit alt forum sa pun intrebarea mea.
Pot fi actionata in instanta, asa cum am fost amenintata, pentru niste afirmatii.
Acestea sunt:"Buna ziua, sigiuliul nu era rupt. Eu nu sunt nesimtita si nu am desfacut imprimanta. Chiar asa sunteti? O desfaceti si apoi ziceti ca era iesita din garantie? Nu pot sa cred ca faceti asa ceva? Nu ma asteptam avand in vedere ca va faceti o reclama asa buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca era rupt sigiliul nu o trimiteam, stiu si eu regulile garantiilor, dar se pare ca dvs nu stiti alte reguli." Iar contextul este urmatorul:
Am cumparat online o imprimanta care dupa 2 saptamani s-a defectat. Am trimis-o prin curier la firma de unde am cumparat-o care avea service propriu si mi-au zis ca am trimis imprimanta cu sigiliile rupte. Daca o desfaceam eu sau punem pe cineva sa o desfaca nu mai aveam pretentia la garantie, mai ales ca stiam ca nu trebuie sa fie rupte.
Va rog sa imi spuneti ce parere aveti.
Va multumesc.
Nu este vorba de ....despre aceia am o parere buna
Este vorba de altii. Si curierul nu mi-a cerut sa desfac pachetul desi eram dispusa sa-l impachetez in prezenta lui, dar nu m-am gandit ca se poate intampla asa ceva si as avea nevoie de un martor.
Am mers pe incredere, acum nu stiu ce sa mai cred. Nu am invinuit pe nimeni ca ar fi rupt sigiliile, dar stiu ca nu am umblat eu...s-or fi rupt singure?!?
Am trimis-o prin curier pentru ca asa am si primit-o si pentru ca nu puteam sa merg personal, fiind in alt oras...
Au facut doar proces verbal in care spun ca erau rupte sigiliile.Pe mine m-a indignat cel mai mult, ca dupa ce ca eu am iesit in paguba, ma ameninta ca ma actioneaza in instanta pentru niste afirmatii care nu au insultat pe nimeni...mai degraba eu ar trebui sa ma simt jignita, ca prin procesul ala verbal practic, spun , ca le-am rupt eu si am trimis-o pentru garantie...Ar trebui sa nu am minte deloc si tupeu cu caru', ca sa pretind o garantie la un produs pe care l-am desfacut.
Asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata si nu m-am gandit ca se poate intampla, avand in vedere ca am facut de multe ori cumparaturi online de la firme, nu de la necunoscuti.
m-am gandit la asta, dar eu ce dovada am acum, daca sigiliile sunt rupte, e cuvantul meu impotriva cuvantului lor...
pana la urma ma resemnasem oarecum ca nu vor sa o repare pe garantie, m-am gandit ca ma duc si o repar contra cost, dar chiar sa ma ameninte ca ma actioneaza in instanta? pentru ce? ca nu mi se pare ca i-am acuzat de ceva, doar mi-am exprimat opinia la cele spuse de ei pentru ca eu am dat banii, nu mi-au facut-o cadou
Discuție garantie
Buna ziua,
Am cumparat online o imprimanta care dupa 2 saptamani s-a defectat. Am trimis-o la firma de unde am cumparat care avea service propriu si mi-au zis ca am trimis imprimanta cu sigiliile rupte. Va dati seama ca daca o desfaceam eu sau punem pe cineva sa o desfaca nu mai aveam pretentia la garantie, mai ales ca stiam ca nu trebuie sa fie rupte. Eu le-am scris urmatorul mesaj:"Buna ziua, sigiuliul nu era rupt. Eu nu sunt nesimtita si nu am desfacut imprimanta. Chiar asa sunteti? O desfaceti si apoi ziceti ca era iesita din garantie? Nu pot sa cred ca faceti asa ceva? Nu ma asteptam avand in vedere ca va faceti o reclama asa buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca era rupt sigiliul nu o trimiteam, stiu si eu regulile garantiilor, dar se pare ca dvs nu stiti alte reguli." Se pare ca s-au simtit jigniti si au zis ca ma actioneaza in instanta pentru afirmatii, dar pana la urma eu sunt cea pagubita.
Va rog sa imi spuneti ce parere aveti.
Va multumesc.