avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul individual de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul individual de munca pe perioada determinata

Buna ziua,
Daca am un contract de munca pe perioada determinata si nu doresc prelungirea lui ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: andreeaddeea , utilizator 07:36, 29 Iulie 2011
Nu trebuie sa faceti nimic ... contractul a expirat, aratati ca nu doriti un alt contract de munca, solicitati eliberarea adeverintei privind perioada lucrata din ian. 2011 pana la data expirarii contractului si cam atat.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - cim perioada determinata care expira duminica cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog mult de tot sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am un cim care expira duminica, si doresc sa-i fac prelungire. Cum se opereaza in ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe perioada determinata kucserajeno kucserajeno Buna ziua! Sunt angajat la o firma cu determinata care expira maine,intre timp am fost anuntat telefonic,ca o sa fie prelungit inca trei luni.Insa conditiile ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata prelungit inainte de expirare pop berta pop berta Buna ziua, avem un angajat pe perioada determinta pina in 15.11.2011 si pentru obtinerea unei autorizari pe 2 ani e nevoie de prelungirea contratului pe 2 ani. ... (vezi toată discuția)