avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Activitate alina_a

Activitate alina_a

Răspuns la discuția concediere
Am si eu un caz pentru care solicit lamuriri pe tema concedierii. Am fost anuntati ca se fac o serie de evaluari deoarece se desfiinteaza postul pe care lucrez. Evalurile s-au facut la nivel national.. Eu si colegul meu am luat notele cele mai mari la evaluare, insa nota minima era 8. Colegul a luat 7,20 iar eu 6.80. Conform planului de evaluare nota conta 50%, 25% interviul si 25% nota de la evaluarea performatei care se face anual. Pentru cei care nu au trecut testul li s-a propus un contrat pe perioada determinata intr-o alta agentie din oras pe o pozitie superioara celei desfiintate. Surprinzator eu si colegul meu suntem pe lista neagra, iar explicatia celor de la HR a fost ca notele nu mai conteaza pentru ca sunt sub 8. Si sa nu va mai spun ca mai intai a fost anuntat colegul meu ca nu a fost acceptat, si acesta a intrebat cine a fost acceptat si am fost mentionat si eu, ca urmatoarea zi sa fiu sunat si sa mi se propuna un post de seller pe periaoda determinata de 6 luni intr-o alta agentie.

Intrebarea este daca mi se propune un alt post in aceste conditii, poate fi pe perioada determinata?