avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate coffegirl

Activitate coffegirl

Răspuns la discuția Intreprindere Individuala
bioenergeta a scris:

Vanzarea de bauturi la pahar nu se incadreaza in codul caen 4711, ci reprezinta o activitatea clasificata pentru baruri si restaurante, fiind necesare anumite conditii si alte avize.
Trebuie sa intelegeti ca nu este legal si de aceea vi se pune in vedere "sa dispara cele 3 masute"
In privinta evitarii organelor de control...nu aveti cum sa va sustrageti controlului ci doar sa va supuneti masurilor impuse..in caz contrar fiind pasibili de amenzi.

Multumesc pt raspuns! Sunt nicio forma nu faceam referire la evitarea organelor de control..
Daca as adauga inca un cod CAEN, respectiv cel pt activitati de cafe bar ar schimba cu ceva situatia?
Daca nu, ce cod as putea adauga pt a respecta impunerile si/sau ce pot face concret (modificari ale structurii magazinului, avize necesare etc.)
Multumesc !
Buna seara. Va rog am nevoie de ajutorul dvs in legatura cu drepturile de comercializare ale unui detinator de Intreprindere Individuala.

Detin un magazin general, undeva la tara, statutul fimei fiind dupa cum am spus mai sus Intreprindere Individuala. Activitatea principala : Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun 4711.

In ultima vreme am fost vizitati de diverse organe de control insotite de echipaje de politie care ne-au dat ultimatumuri in privinta urmatoarelor chestii:
- ne au interzis vanzarea bauturilor alcoolice la pahar ( vanzarea la "suta de grame")
- ne-au specificat faptul ca trebuie sa dispara cele 3 masute din fata magazinului,acestea fiind pe proprietatea declarata pt desfasurarea activitatii magazinului. Aici clientii nostri zilnici puteau servi spre exemplu o cafea, o ciocolata calda etc.,deci nu neaparat bauturi alcoolice

Intrebarea mea este urmatoarea: dat fiind statutul firmei, sunt intemeiate impunerile celor care ne-au vizitat ?
Ce ne puteti sfatui, pt a evita aceste "ciocniri" cu organele de control?

Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Actiuni NUTRICOMB SA
Multumesc pt promptitudine, insa nu fac referire la Nutricom SA Oltenita ci la
NUTRICOMB SA.

Doar denumirea o stiu , este singura "informatie" pe care o detin.

Va Multumesc!
Buna ziua!

Va rog ajutati-ma in legatura cu cateva informatii despre SC NUTRICOMB SA.(ASOCIAŢIA NAŢIONALÃ PATRONALÃ NUTRICOMB)

Detin actiuni la aceasta firma care a "disparut in ceata" de cativa ani.
Ce ma sfatuiti, cum sa procedez?
Cum dau de firma?
Mai au valoare actiunile?

Va Multumesc !
Buna ziua!

Va rog, daca puteti sa ma lamuriti, in legatura cu prevederile art 65 - mi s a desfacut contractul de munca si am cateva intrebari:

1) doresc sa stiu daca pot beneficia de salariu compensatoriu. Daca raspunsul este "da", cum pot beneficia ( se face cerere banuiesc, dar unde se depune, etc )

2) la sfarsitul perioadei de preaviz, se semneaza lichidarea; doresc sa stiu daca sunt obligata sa semnez atat timp cat nu am primit toti banii de la firma angajatoare (am colegi care au plecat de 6luni si nici pana acum nu si au primit banii pe care ii mai aveau de luat )

Va multumesc!