avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters100393

Activitate ContSters100393

A fost achitata taxa pentru publicarea anuntului pe data de 11.11.2009.
De unde ar trebui ridicat exemplarul in care a aparut anuntul? Mi s-a spus ca voi primi un exemplar acasa prin posta.
Va rog sa-mi spuna cineva cum e cu raspunsul de la M.O.
Nu ar trebui sa vina un raspuns chiar daca nu s-a aprobat publicarea in M.O.a cererii de schimbare a numelui minorului ?
Cazul e foarte complicat, l-am mai scris la " schimbare nume minor".
Ce date imi trebuiesc ca sa ma pot interesa eu la M.O.in legatura cu publicarea?(pentru ca cine ar trebui sa o faca, se pare ca nu are de gand)
Răspuns la discuția Schimbare nume minor
Împreună cu soţul meu avem un fiu de 18 ani, de aceea doresc ca fiul soţului meu născut din relaţia de concubinaj (despre care am aflat abia anul trecut), să decadă din toate drepturile pe care le are ca fiu, să nu-i poarte numele, să nu mai fie fiul lui. Deci să presupunem că a trimis cererea la M.O, care este pasul următor pentru a scăpa definitiv de copil? Mama acestuia a recunoscut în faţa unor persoane că nu este copilul soţului meu ci a unui doctor din localitate însă are nevoie de numele acest nume pentru că este cunoscut în judeţ. ( Până aici a ajuns investigaţia mea)
Răspuns la discuția Schimbare nume minor
Dacă am înţeles bine, soţul meu nu poate să trimită cererea pentru schimbare a numelui de familie a minorului, către M.O. fără acordul mamei.
În timpul căsătoriei, soţul meu a avut o relaţie de concubinaj cu o femeie care a durat aproximativ 7 ani, în urma căreia s-a născut un copil pe care soţul meu l-a recunoscut legal, copilul îi poartă numele, acum are vârsta de 2 ani jumate. Întrebarea mea este următoarea: care este procedura pentru a-i schimba numele de familie a copilului. În a doua parte a lunii noiembrie 2009 soţul meu zice că a trimis formularul de schimbare a numelui la Monitorul Oficial (deşii nu cred, pentru că nu am nici o dovadă ), când ar fi trebuit să primim răspuns, şi cum se procedează mai departe luând în considerare faptul că mama copilului nu v-a renunţa niciodată. Mulţumesc tututror care îmi pot da un sfat util şi legal.