Va rog sa-mi spuna cineva cum e cu raspunsul de la M.O.
Nu ar trebui sa vina un raspuns chiar daca nu s-a aprobat publicarea in M.O.a cererii de schimbare a numelui minorului ?
Cazul e foarte complicat, l-am mai scris la " schimbare nume minor".
Ce date imi trebuiesc ca sa ma pot interesa eu la M.O.in legatura cu publicarea?(pentru ca cine ar trebui sa o faca, se pare ca nu are de gand)
A fost achitata taxa pentru publicarea anuntului pe data de 11.11.2009.
De unde ar trebui ridicat exemplarul in care a aparut anuntul? Mi s-a spus ca voi primi un exemplar acasa prin posta.
va duceti la Monitorul Oficial pe soseaua Panduri si ridicati de la sediul institutiei Monitorul Oficial in care a aparut anuntul dvs.. daca nu sunteti in Bucuresti, aveti de ales sa solicitati prin scrisoare recomandata trimisa prin posta sa va trimita exemplarul din M. Of. solicitat. Atasati si copia xerox a chitantei.. Dar mai bine veniti direct la sediu
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Schimbare prenume
geo45
buna ziua...am si eu o intrebare...doresc sa-mi schimb prenumele dar nu stiu de unde sa iau extrasul din Monitorul Oficial sau cum sa fac exact?va multumesc (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui
ginacom
Buna dimineata! Baiatul meu din prima casatorie are varsta de 19 ani si doreste sa-si schimbe numele (sa-l poarte pe cel al actualului meu sot,implicit si al ... (vezi toată discuția)