avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate Ingrida

Activitate Ingrida

Răspuns la discuția blocare acces garaj
Multumesc mult pentru sfaturi. Din ce mi-ati scris, multe le-am si facut de acum o luna, dar domnii de la Sectie sunt in concediu. Am depus 4 plangeri penale (amenintari cu moartea, distrugere.....)din pacate nu s-a miscat absolut nimic. Si ceea ce ma deranjeaza cel mai rau ca tot el cheama politia pentru tot felul de inchipuiri, iar aceasta in loc sa-l amendeze ca sunt solicitati fara motiv, pur si simplu ne rad in fata. Luni a chemat politia ca i s- a spart teava lui de apa din beci. A declarat ca am facut noi lucrari - in MAI - si lui i s-a dus garnitura in AUGUST. Bineinteles ca nu a fost amendat pentru deplasarea organelor de politie de la 112, acestia spunand ca trebuie sa faca cercetari..... Am ajuns sa-mi fie frica sa stau in propria mea casa. Nu mai zic ca am si un copil, care este seperiat de cate ori vine politia si-mi bate la usa. O zi buna si o viata linistita!
Ar fi usor sa-mi parchez masina in fata garajului. Dar ce ma fac daca o zgarie? A venit in vizita un prieten care si-a lasat masina in strada, iar cand acesta a plecat, vecinul meu s-a dus dupa el sa-l intrebe ce a cautat la noi, iar in timp ce statea aplecat spre sofer, i-a zgariat masina cu cheia. Nici nu va puteti imagina cu cine avem de-a face, iar politia..doarme!!!
Nu ai cu cine sa vorbesti, faptul ca-mi blocheaza garajul este doar una din probleme. Persoana lucreza in politie si se comporta ca atare. Avem multe probleme din cauza lui (amenintari cu moartea prin SMS-uri, distrugere de bunuri....lista e foarte lunga). Bineinteles ca am tot facut seizari la Sectia 3, dar.....sunt in concediu oamenii. Ceea ce ma intereseaza, este daca exista vreo baza legala de care sa pot sa ma agat pentru al determina sa nu-mi mai blocheze garajul.
Locuiesc in Bucuresti, intr-o cladire cu 4 apartamente care are curte comuna. In aceea curte detin cu acte in regula un garaj in care imi tin masina. Vecinul meu, care detine si el un autoturism, parcheaza in fiecare zi (in mod intentionat) in fata garajului, blocandu-mi astfel folosirea autoturismului. Mentionez ca spatiul din curte este suficient pantru a-si parca masina fara sa-mi ingradeasca accesul la garaj. Ce pot face in aceasta situatie, si ce reglementari sunt in aceasta directie? Va multumesc.