avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... blocare acces garaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

blocare acces garaj

Locuiesc in Bucuresti, intr-o cladire cu 4 apartamente care are curte comuna. In aceea curte detin cu acte in regula un garaj in care imi tin masina. Vecinul meu, care detine si el un autoturism, parcheaza in fiecare zi (in mod intentionat) in fata garajului, blocandu-mi astfel folosirea autoturismului. Mentionez ca spatiul din curte este suficient pantru a-si parca masina fara sa-mi ingradeasca accesul la garaj. Ce pot face in aceasta situatie, si ce reglementari sunt in aceasta directie? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ingrida , utilizator 09:13, 20 August 2009
ati incercat sa vorbiti cu el? sau sa tineti masina afara din garaj, pe locul pe care il ocupa el zilnic?
In primul rand va sugerez sa discutati cu vecinul Dvs. despre aceasta problema.

Puteti intenta o actiunie in justitie pentru a obliga vecinul Dvs. de a nu face, adica sa nu parcheze in fata garajului Dvs. -- acest lucru poate dura si dauneaza grav bunei vecinitati.
Daca nu va puteti intelege omeneste cu vecinul, atunci parcati-va masina inaintea garajului, iar daca continua, plangere la politie pentru impiedicarea folosirii linistite a bunului d-voastra.
Faceti citeva fotografii,incercati sa discutati ...,iar daca nu intelege formulati o plingere pentru tulburare de posesie...:)
Nu ai cu cine sa vorbesti, faptul ca-mi blocheaza garajul este doar una din probleme. Persoana lucreza in politie si se comporta ca atare. Avem multe probleme din cauza lui (amenintari cu moartea prin SMS-uri, distrugere de bunuri....lista e foarte lunga). Bineinteles ca am tot facut seizari la Sectia 3, dar.....sunt in concediu oamenii. Ceea ce ma intereseaza, este daca exista vreo baza legala de care sa pot sa ma agat pentru al determina sa nu-mi mai blocheze garajul.

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu pe timpul nopti de catre 3 persoane si amenintari cu moartea ContSters255794 ContSters255794 buna ziua an urma cu o saptamana mi-au patruns an curte 3 persoane una dintre ele dorea sa patrunda si an locuinta pentru a ma scoate afara din casa mea. ... (vezi toată discuția)
Despre parcare sanducrist sanducrist gasesc mereu masina cu oglinzile stranse / cu stergatoarele ridicate / cu rotile dezumflate / cu biletele prin care sunt avertizata sa nu mai parchez ... (vezi toată discuția)
Acces gara in curte comuna herrdanielradu herrdanielradu Buna ziua! Locuiesc intr-o curte comuna in Bucuresti. In aceasta curte, terenul este in devalmasie si nu este specificat niciun loc de parcare. Cu toate ... (vezi toată discuția)