avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violare de domiciliu pe timpul nopti de catre 3 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violare de domiciliu pe timpul nopti de catre 3 persoane si amenintari cu moartea

buna ziua an urma cu o saptamana mi-au patruns an curte 3 persoane una dintre ele dorea sa patrunda si an locuinta pentru a ma scoate afara din casa mea. binenteles am sunat la 112 de doua ori, dar de acolo mi-au raspuns sec ca 'cererea dvs afost anregistrata si urmeaza sa fiti contactat' si cu asta mi-au anchis an nas. nici pana an ziua de azi nu sa luat declaratia socrului meu care este proprietarul acestui imobil, nu s-au luat amprente de pe pervaz sau perete loc unde se vedea cu ochiul liber talpa individului. la politie am depus o plangere penala an a doua zii dupa incident pentru infractiunea de violare de domiciliu si adresarea de injurii si amenintari cu moartea fata de toti membrii familiei mele. an schimb nu mi s-a dat o copie de pe plangere si nici numar. nu stiu ce pot sa fac an continuare pentru ca daca nu se iau amprentele de pe pervaz nu cred ca mai am vreo sansa dea castiga ampotriva acestora. tin sa mentionez ca nu pot sa ma antorc la casa mea pentru ca persoanele mai sus mentionate a-mi sant vecini si se agata din nou de noi. ce pot sa fac ? cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 13:03, 16 Iunie 2012
Chiar din senin au intrat in curte si in casa...?
Care ar fi motivele lor totusi...?
faceti reclamatie la inspectoratul de politie din judetul din care sunteti, precum, ca,ati depus o plangere la sectia de care apartineti, unde au refuzat sa vi se dea nr de inregistrare si specificati ca nu se fectueaza nici un fel de cercetare. Dar, copia dupa plangere, d-voastra trebuia sa o faceti, nu au obligatia cei carora va adresati.
Nr de inregistrare al plangerii se da la cerere.
In mod normal un raspuns ar trebui sa se dea in maxim o luna, dar in realitate dosarele penale de acest gen se solutioneaza un timp mai indelungat.
Amprentele sunt lasate de palme si talpi si nu se ridica de oriunde.

Speta invederata de dvs este prea idealista> persoane care patrund in curtea locuintei dvs (care este de fapt a socrului) si va ameninta (de fapt nu numai pe dvs, dar si pe membrii familiei dvs.) si politia care nu-si face treaba (nu ia urme de pantofi si nu va da copie dupa plangere).

Organele de cercetare penala investigheaza fapte reale si nu inchipuiri
nu intotdeauna se dau nr de inregistrare, ati facut o plangere si s-a uitat de ele....

Si nu cred ca sunt inchipuiri daca a fost amenintat fata de familia lui. Sa lase amprentele, are martori, nu a fost singur cand a intrat in casa. Dar din moment ca eu intrat cu forta si l-au amenintat cu moartea, dupa ce au contactat politia, acestia trebuiau sa vina la domiciu, sa faca investigari, sa se ia declaratii, atat lui, cat si familiei, si daca erea vorba de vecini, puteau sa treaca sa le ia si lor declaratii.
Asa ar fi fost normal daca lucrurile s-au petrecut asa cum sustine conferentialul ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica pey pey Am fost lovita pe un drum judetean pana in dreptul agresorului cu o bata dupa care am lesinat nu stiu cum am ajuns acasa agresorul a fugit in curte , nu cred ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare MArusca Steli MArusca Steli In anul 2001 socrii mei ne-au vandut un teren cu contract de vanzare cumparare inchiat legal la notar ( fara nici o clauza). Anul acesta soacra mea a decedat ... (vezi toată discuția)
Am probleme cu politia locala sunt agent paza la o discoteca si am fost amenintat cu cutitul de o persoana care a mai fost anchisa pentru omor am sunat politia locala care avenit dar nu a ... (vezi toată discuția)