avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... agresiune fizica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

agresiune fizica

Am fost lovita pe un drum judetean pana in dreptul agresorului cu o bata dupa care am lesinat nu stiu cum am ajuns acasa agresorul a fugit in curte , nu cred ca exista martorisi totusi mai sunt amenintata si de fiul agresorului agresorul care a intrat la mine in curte .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:05, 12 Noiembrie 2011
Solutia ar fi sa depuneti plangere la politie , chiar daca nu aveti martori, politistii vor face unele cercetari .Si daca aveti leziuni vizibile ar fi bine sa scoatweti si un certificat medico-legal.
Se face plangere penala la politie .
Scoate certificat medico-legal.
Formulati plangere la parchetul responsabil,impotriva agresorului,proband leziunile prin certificat medico legal
Formulati plangere la politie impotriva fiului agresorului,detaliind succesiunea de evenimente cu patrunderea in proprietatea dvs si amenintarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal cu 3-4 zile ingrijiri medicale alexandra05 alexandra05 Buna ziua! Doresc sa va adresez si eu o intrebare. In urma cu cateva zile fost meu prieten m-a agresat si amenintat pe strada. Am depus o plangere impotriva ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu vatamare corporala aniella26 aniella26 bună ziua,va rog din suflet să mă ajutați cu un sfat.Săptămâna trecută bunica mea a fost batută pe drum cu picioarele,cu o bâtă ,ba chiar a fost ... (vezi toată discuția)
Copil batut la scoala andruionut andruionut Nu stiu daca am deschis subiectul unde trebuie dar am nevoie de un sfat. Astazi fiul meu de 13 ani a fost batut la scoala de un elev mai mare, a venit acasa ... (vezi toată discuția)