avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat medico-legal cu 3-4 zile ingrijiri medicale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat medico-legal cu 3-4 zile ingrijiri medicale

Buna ziua! Doresc sa va adresez si eu o intrebare. In urma cu cateva zile fost meu prieten m-a agresat si amenintat pe strada. Am depus o plangere impotriva lui si mi am scos si certificat medico legal cu 3-4 zile de ingrijiri. Acesta nu este singura plangere facuta impotriva lui, mai am una pentru ca mi-a zgariat autoturism si pentru amenintare. Ce trebuie sa fac sa ma lase in pace acest individ. Deocamdata politia nu a luat nici o masura. Va multumesc!
Va trebui sa asteptati finalizarea cercetarilor de catre politie...
Trebuie sa detineti si probe pentru a va sustine plangerea. Certificatul medico legal atesta doar prezenta leziunilor suferite in urma violentelor, insa trebuie dovedit faptul ca agresorul este persoana impotriva careia ati depus plangerea. Poate de aceea cercetarile se desfasoare mai greu, pentru ca in aceasta faza trebuie stranse probe pentru ca persoana sa poata fi urmarita penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul medico-legal, zile de ingrijiri medicale goghi goghi Buna ziua! Ajutati-ma va rog la urmatoarea problema. Am fost batut pe strada de catre un sofer care circula pe trotuar si m-a atins pe picior cu masina, ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu vatamare corporala aniella26 aniella26 bună ziua,va rog din suflet să mă ajutați cu un sfat.Săptămâna trecută bunica mea a fost batută pe drum cu picioarele,cu o bâtă ,ba chiar a fost ... (vezi toată discuția)
Urgent! agresiune Iulya22 Iulya22 Buna ziua! Am si eu o intrebare... In luna iunie am avut un accident...un individ m-a agresat, si nici pana in ziua de azi, 8 decembrie, din partea ... (vezi toată discuția)