Buna ziua! Am si eu o intrebare...
In luna iunie am avut un accident...un individ m-a agresat, si nici pana in ziua de azi, 8 decembrie, din partea politiei nu s-a luat nicio masura. Este posibil asa ceva? Trebuia sa ma omoare pentru a se face dreptate??
As putea sa dau politia in judecata?? Este considerat un caz penal, dar nu s-a luat nicio masura! De agresor sa nu mai vorbesc, el nu mai este de gasit!
Am nevoie de ajutor din partea celor care stiu mai multe...Multumesc anticipat!
De vreme ce ,precizati ca politia are cunostiinta despre caz,se impune sa solicitati parchetului responsabil,comunicarea stadiului cercetarilor,eventual solutia dispusa
Banuiesc ca aveti un numar de inregistrare pentru plangerea care s-a depus. Ar trebui sa intocmiti o adresa scrisa catre sectia de politie unde s-a depus initial plangerea, iar in urma raspunsului primit, o alta adresa catre forul erarhic superior.
Ati depus la politie plangere penala pentru infractiunea de loviri si alte violente ?
Ati scos certificat medico-legal de la medicul legist care atesta numarul de zile de ingrijiri medicale necesare pentru refacerea dvs ?
Dat mai multe detalii pentru a putea beneficia de ajutor