avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urgent! Agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urgent! Agresiune

Buna ziua! Am si eu o intrebare...
In luna iunie am avut un accident...un individ m-a agresat, si nici pana in ziua de azi, 8 decembrie, din partea politiei nu s-a luat nicio masura. Este posibil asa ceva? Trebuia sa ma omoare pentru a se face dreptate??
As putea sa dau politia in judecata?? Este considerat un caz penal, dar nu s-a luat nicio masura! De agresor sa nu mai vorbesc, el nu mai este de gasit!
Am nevoie de ajutor din partea celor care stiu mai multe...Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2010
Iulya22, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:34, 8 Decembrie 2010
De vreme ce ,precizati ca politia are cunostiinta despre caz,se impune sa solicitati parchetului responsabil,comunicarea stadiului cercetarilor,eventual solutia dispusa
Banuiesc ca aveti un numar de inregistrare pentru plangerea care s-a depus. Ar trebui sa intocmiti o adresa scrisa catre sectia de politie unde s-a depus initial plangerea, iar in urma raspunsului primit, o alta adresa catre forul erarhic superior.
Ati depus la politie plangere penala pentru infractiunea de loviri si alte violente ?
Ati scos certificat medico-legal de la medicul legist care atesta numarul de zile de ingrijiri medicale necesare pentru refacerea dvs ?
Dat mai multe detalii pentru a putea beneficia de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresare-pedepsire vinovati predutadriana predutadriana Buna ziua,sotul meu a fost agresat in timpul zilei de catre indivizi in fata blocului in care locuim.Nu a reusit sa recunoasca decat pe unul dintre ei iar ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu vatamare corporala aniella26 aniella26 bună ziua,va rog din suflet să mă ajutați cu un sfat.Săptămâna trecută bunica mea a fost batută pe drum cu picioarele,cu o bâtă ,ba chiar a fost ... (vezi toată discuția)
Intrare cu forta si bataie tig33r tig33r Buna ziua in seara de ajun am fost la niste prieteni acasa,iar in jurul orei 4-5 au venit niste cunostinte in stare de ebrietate care vroiau sa intre in casa ... (vezi toată discuția)