avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am probleme cu politia locala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am probleme cu politia locala

sunt agent paza la o discoteca si am fost amenintat cu cutitul de o persoana care a mai fost anchisa pentru omor am sunat politia locala care avenit dar nu a luat nici o masura si am sunat la 112 dupa care a sosit iar politia locala spunand ca au aplanat conflictul dar ei razand de mine mau amenintat ca ami dau amenda ca am abuzat de serviciul 112 si ca nu ami fac datoria,eu iam spus lucratorului politiei sal ieie din fata discoteci pentru ca eu lam scos afara si nu am alte atributii an afara discoteci iar el mia raspuns nervos ca nui spun eu ce sa faca si a pleca lasandul pe agresor an continuare sa forteze usa discoteci . a doua zi ma cemat la post de politie ca sami daie amenda ca am abuzat 112 ,avand niste discutii an contradictoriu ma amenintat ca ami suspenda avizul ,ami ia carnetul,antrun final mia dat avertisment si ma pus sa scriu ca regret fapta iar eu am refuzat si am scris ca am obiectii ca am fost amenintat cu moarta de catre numitul...... politistul nervos mia spus ca el epolitist s nu am cei sa fac si sa traesc cu gandul asta a doua zi sa dus la patonol discotecii si ia impus el un regulament de ordine interiora dopa bunulnlui plac sa vin obligatoriu an costum de interventie si sa nu ma plimb an sala sa stau numai la usa dar fiin singurul agent trebuie sa stau si prin sala sa supraveghrz sa nu sparga clienti sticle sau altele daca nu ai anchide discoteca sau sa aduca pe altcineva.iam facut plangere la agresor la politia din oras dar acolo vad ca se poate lucra dupa lege nu dupa bunul plac a politistului din comuna . totusi are dreptul politia comunala sa impuna regulament de ordine interioara?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:27, 10 Ianuarie 2011
Sunteti angajatul discotecii sau al unei firme de paza ?
Daca sunteti angajatul discotecii,angajatorul dvs este singurul care va traseaza sarcini conform fisei postului sau a unui regulament de ordine interioara.
Sesizati daca aveti martori sau alte probe comportarea politistului la Inspectoratul Judetean.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultraj alexandru_dumitru alexandru_dumitru In urma cu un an am iesit la o discoteca , acolo un prieten care era cu mine a varsat doua sticle de bere si au venit bodyguarzii si l-au scos afara urmadu-l ... (vezi toată discuția)
Mai jos prezint un caz in care politistii chemati pentru un caz ... Insanity66 Insanity66 Mai jos prezint un caz in care politistii chemati pentru un caz de violenta domestica au anuntat dinainte venirea lor pentru a se calma lucrurile pana cand ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala protectie si paza????!!! de ce mai platesc impozit?? CORNEKUS CORNEKUS Buna ziua, Sunt adminstratorul unei societati comerciale care detine mai multe magazine si localuri.Ma intalnesc cu urmatoarea problema. In cele doua ... (vezi toată discuția)