avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ultraj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ultraj

In urma cu un an am iesit la o discoteca , acolo un prieten care era cu mine a varsat doua sticle de bere si au venit bodyguarzii si l-au scos afara urmadu-l si eu .La usa discotecii am purtat niste discutii cu bodyguarzii dupa care s-a ajuns la loviri din ambele parti ulterior venind si patronul care a pulberizat cu spay paralizant , noi am dat sa fugim , unul din bodyguarzi aruncand cu o canapea de lemn dupa noi . Tin sa mentionez ca in discoteca se afla un politist care ulterior a coborat spre noi si alt politist care a venit de afara , scandalul deja incetase doar se mai adresau injurii din ambele parti .Fara nici un fel de motiv unu din politisti a utilizat arma din dotare fara vrun avertisment nici macar verbal impuscandu-ma de 2 ori in picior, mentionez ca impuscat fiind m-au lasat intins pe jos fara sa ma ajute intr-un fel .Eu am fost cel care am sunat la 112 pentru a chema o salvare deplasandu-ma cu masina spre spital .Varianta politistor este ca ei au tras cu pistolul fiind ca eu aveam un cutit cu care i-am amenintat si mai mult ca am bagat cutitul in masina politiei ( fapt care ei la cald nu au declarat ca eu am bagat cutitul in masina politiei si reamintindu-si dupa un an intrigand chiar si procurorul ) si mai mult de atat ca cutitul l-am scapat jos cand am fost impuscat ( cutitul nu exista , fiind proba ceea mai solida si prin care domnii politisti isi justificau gloantele ) La doasar mai exista si un cd cu o poza , in acea poza sunt patronul discotecii si cei doi politisti in cauza stand la masa in discoteca consumand alcool imbracati in hainele statului.Acum o saptamana am fost chemat la procuror pentru a da inca o declaratie . Cum crede-ti ca se va incheia acest dosar ?? Tin sa mentionez ca sunt recidivist .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:15, 8 Mai 2015
Depinde ce au declarat martorii prezenti la incident.
Martorii mei cum am zis si eu si martorii lor cum au declarat politistii
Posibil să se organizeze o confruntare a martorilor ambelor părți.
Atunci depinde cum v-a aprecia procurorul in urma în urma evaluării tuturor probelor administrate în cauza.
Da, procurul tinde sa creada ca politistii au facut abuz in serviciu ( ca nu au ridicat presupusul cutit , ca nu au declarat ca am dat cu cutitul in masina politiei si si-au amintit dupa un an de zile , ca declaratiile lor nu coincid cu primele , ca nu aveau ce cauta in discoteca)

Alte discuții în legătură

Pot sa fac recurs AlexBogdan1989 AlexBogdan1989 Buna ziua, am o problema mai complexa la care as avea nevoie de sfaturile dumneavoastra. Am fost condamnat de prima instanta la 6 luni de inchisoare cu ... (vezi toată discuția)
Nup la omor calificat ana-bianca ana-bianca Buna ziua! La aceasta rezolutie data de procurorul de caz, a depus plangere avocata mea in penultima zi din termen. Poate sa fie o problema asta?.....ca eu ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda Fanfan12 Fanfan12 Am fost oprit de catre un echipaj de politie si legitimat. (mergeam pe trotuar cu inca 2 persoane noaptea pe la 3). Politistii erau intr-un logan gri fara ... (vezi toată discuția)