Buna ziua!
La aceasta rezolutie data de procurorul de caz, a depus plangere avocata mea in penultima zi din termen. Poate sa fie o problema asta?.....ca eu nici acum nu am primit nimic de la procuratura...iar socrii mei au primit deja de ceva timp raspuns cum ca le-a respins-o ca fiind nefondata. Ei au trimis si la tribunale plangere si deja au fost citati la proces peste cateva zile. Insa eu nu am primit nimic, am ramas la faza de procuratura. Oare care o fi problema? Ca eu sunt parte vatamata in proces! Sunt sotia celui omorat!
Daca aveti avocat angajat ar trebui sa vorbiti cu el.
Daca este incompetent ar trebui schimbat.
Nu are cum sa nu stie ce se intampla...
Sau poate ca nu ati platit avocatul si pentru instanta...
Astfel de cazuri sunt grele deoarece sunt procurori criminalisti si probabil ca dvs. ati angajat un avocat din civil...
Daca parchetul a dat NUP doar daca avocatul gaseste ceva extraordinar la dosar ar putea ajuta.
Daca nu exista probe, daca fapta nu este savarsita de cel ce a primit NUP, daca lipseste unul dintre elementele constitutive ale infractiunii sau alte cazuri prevazute de art 10 C.pr.pen atunci, bineinteles, putem avea si NUP pt omor calificat. Sa speram ca faptuitorul va fi prins si judecat si astfel fapta nu va ramane nepedepsita.
Parerile noastre de rau doamnei @ana-bianca.