avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
roxanel a scris:
buna ziua .
puteti face deocamdata, plangere impotriva rezolutiei procurorului .
dupa ce epuizati toate caile de atac din romania, va puteti adresa cu o plangere la CEDO .
angajati-va un avocat din galati pt. toate aceste demersuri !!
Eu cred ca ar fi bine sa nu isi angajeze avocat din Galati.Ar fi de preferat din alt oras intrucat un avocat din alt oras nu depinde nici de politisti, nici de procurori si nici de judecatori in vreun fel.
Din punctul meu de vedere este greu de crezut ca ar fi vorba de o crima premeditata.In astfel de anchete procurorii isi cam fac treaba, dar...orice este posibil.Diferenta dintre Romania si SUA este ca, in Romania orice e posibil, iar in SUA, totul e posibil...
Ar trebui vazute piesele dosarului de mai multi avocati, daca va permiteti, pentru ca sa vedeti daca lucrurile pot fi puse cap la cap...
Cu siguranta ca puteti intalni avocati care sa va ceara pe studierea dosarului cat va cer altii pentru reprezentare.
Cert este un lucru.Nu va puteti angaja avocat cu relatii din Galati...dupa parerea mea...evident...
avocat Claudiu Lascoschi
Cu tot respectul fata de o persoana al carei sot a fost ucis dintr-o eroare regretabila,nu cred ca dl.avocat "in lumina" ultimelor sale postari"comice",are vreun rost sa discute despre sume de bani.
Ati mai postat o data despre cele intamplate.
Si acum ca si atunci,va exprim sincere condoleante .
Daca sunteti in termenul de 20 de zile de la primirea rezolutiei procurorului ,astfel cum ati fost sfatuita atacati solutia acestuia la procurorul ierarhic superior.
Este bine sa angajati un avocat care sa nu faca parte din mediul local,dar unul de calitate pentru a rezolva problema.
De asemeni,va sfatuiesc ca dvs,pentru a exista presiuni sa sesizati in scris in legatura cu adevarul si in legatura cu incercarea de escamotare a acestuia presa locala si centrala(audio--vizuala si scrisa).
Este bine sa mergeti cu un memoriu documentat juridic,in audienta la Procurorul General sau la unul dintre adjunctii acestuia,dar este bine ca la aceasta audienta sa fiti impreuna cu avocatul dvs.
Daca nu este introdusa este bine sa introduceti si o plangere penala pentru abuz in serviciu in forma calificata impotriva politistului care a executat foc.
Succes !