avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... NUP la omor calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

NUP la omor calificat

Buna ziua!
La aceasta rezolutie data de procurorul de caz, a depus plangere avocata mea in penultima zi din termen. Poate sa fie o problema asta?.....ca eu nici acum nu am primit nimic de la procuratura...iar socrii mei au primit deja de ceva timp raspuns cum ca le-a respins-o ca fiind nefondata. Ei au trimis si la tribunale plangere si deja au fost citati la proces peste cateva zile. Insa eu nu am primit nimic, am ramas la faza de procuratura. Oare care o fi problema? Ca eu sunt parte vatamata in proces! Sunt sotia celui omorat!

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2011
ana-bianca, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:23, 7 Octombrie 2011
Daca motivarile plangerilor au fost diferite acesta ar putea fi raspunsul intarzierii.
Cred ca este bine ca ati sesizat mai multe organe de stat.
Se va crea presiune asupra cazului si este necesar.
Astfel cum aratam va inteleg durerea si supararea , dar nimeni nu se poate referi la existenta sau inexistenta unor sanse , fara sa cunoasca actele si lucrarile dosarului.
Nimeni , de asemeni , nu poate stii de ce s-a raspuns(s-a dat rezolutie ) numai la una dintre plangeri(cea socrilor , daca au existat doua plangeri ) , dar este posibil ca si raspunsul care va va fi adresat , daca plangerea penala are acelasi continut sau vizeaza aceleasi situatii , sa fi identic cu cel trimis socrilor dvs.
Stiu ca va este greu , dar cred ca ar trebui , in limita posibilitatilor materiale , cum mai aratam , sa va adresati unui avocat iscusit.
Simplul fapt ca un avocat redacteaza o plangere penala impotriva unei rezolutii , nu spune prea multe despre profesionalismul acestuia.
Am citit pe forum despre un subiect legat de studierea dosarului in faza de U.P.
Si raspunsul dvs.era ca avocatul nu este lasat de catre procuror sa studieze dosarul, decat doar in cazul cand sunt prieteni sau cand se stie ca avocatul nu are interes sa-si apere clientul, sau cam asa ceva.
Eu va spun ca atunci cand am fost citata de catre procuror, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, am fost impreuna cu o dna. avocata si domnul procuror ne-a lasat sa studiem impreuna dosarul timp de 4-5 ore. Din raspunsurile dvs.legate de acest subiect, si mai ales vazand cata nedreptate a facut dnul. procuror, absolvind-ul pe cel vinovat de orice culpa, imi pun intrebarea, si dvs. in acelasi timp, de ce a fost atat de "dragut" cu noi?

Doamna imi pare enorm de rau sa aud ce vi sa intamplat si ce vi se intampla in continuare...cand am citit in presa ca sa dat nup individului care va excutat sotul ma luat o scarba enorma.. si este de neimaginat prin ce cosmar treceti... stiu ca este foarte greu.. chiar imposibil de rezolvat ceva in conditiile astea din tara noastra. dar eu sper si ma rog sa existe cineva acolo sus care sa va dea curajul si toata puterea de care aveti nevoie pentru incercarea d-voastra de a se face dreptate... este pacat si trist ca in tara asta plina de coruptie noi dormim si inchidem ochii zi de zi... sunt foarte multe cazuri triste ... dar al d-voastra este o nenorocire si un cosmar... sa treceti prin asa ceva si organele statului sa reactioneze in acest mod... sper ca toti cei implicati sa primeasca exact ce merita si sa cunoasca cele mai grele suferinte... stiu ca nu e bine sa doresti raul la nimeni.. dar eu recunosc ca unor astfel de persoane le doresc din inima sa treaca prin cele mai de neimaginat suferinte.

Sper sa se faca dreptate in cazul d-voastra si dreptatea sa va mai aline suferinta prin care treceti... d-voastra.. parintiilor sotului.. si celor dragi.
Dumnezeu sa va ajute!
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
reflexleg, utilizator
Dosarul era inchis.
Se finalizase faza de urmarire penala.
Partea vatamata obtine mult mai usor acest drept decat partea acuzata daca nu este finalizata UP.
Prin urmare,aceasta este explicatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nup la omor calificat ana-bianca ana-bianca Buna Ziua! Sunt sotia tanarului din Braila impuscat in cap de catre cei din IGPR, dintr-o confuzie, poate stiti cazul. Dupa 1 an si 10 luni, de la o ... (vezi toată discuția)
Neinceperea urmaririi penale - crima ana-bianca ana-bianca Buna ziua! Sotul meu a fost impuscat mortal ,in cap, de un politist aflat intr-o misiune ,sub acoperire, de capturare a unui urmarit international (zic ei)! ... (vezi toată discuția)
Plangere in fata judecatorului impotriva rezolutiei prim -procurorului ioanaa2 ioanaa2 Am nevoie de ajutorul dvs. in urmatoarea problema. Am fost acuzat pe nedrept de zgarierea unui autoturism si mi s-a dat amenda administrativa de 500 lei si ... (vezi toată discuția)