avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare

In anul 2001 socrii mei ne-au vandut un teren cu contract de vanzare cumparare inchiat legal la notar ( fara nici o clauza). Anul acesta soacra mea a decedat iar socrul meu s-a insurat cu o femeie de etnie rroma si ne ameninta ca ne anuleaza contractul de vanzare cumparare.( vrea ca din curtea noastra sa ii dea baiatului sotiei loc sa isi faca casa) Poate face acest lucru in lipsa soacrei mele aceasta fiind decedata? Si ce motive ar invoca, avand in vedere ca au trecut atatia ani de atunci in care nu a avut nicio obiectie? Vine si tipa pe la mine pe la poarta sa ii dau contractul de vanzare, ma ameninta ca imi da foc la casa, ca ne otraveste. Pot face o plangere la Politie in acest sens? Sunt terorizata de acest batran screlozat la minte pur si simplu imi este teama sa mai stau in casa mea. Se poate pune o interdictie sa nu mai vina la poarta mea cu amenintari?
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 19:22, 1 Octombrie 2013
El poate sa ceara anularea actului.... asta nu inseamna ca si va obtine acest lucru. Depuneti plangere la politie. Puteti cere si interdictie daca aveti bani si timp pentru proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune fodoretelkaeva fodoretelkaeva Am o întrebare referitor la succesiunea după sotul decedat. 24 febr. 2012 soţul s-a spânzurat.Am fost căsătorită din martie2006 cu el.Trăieşte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotul meu are o saora si un frate. sora a ramas in ... cretueliza cretueliza Buna ziua, Sotul meu are o sora si un frate. Sora a ramas in casa parintesca , parintii i-au facut contract de vanzare cumparare cu clauze de intretinere. ... (vezi toată discuția)
Contract de v-c cu uzufruct viager, ce drepturi mai are vanzatorul? Andreescu V Andreescu V Buna ziua, Acum un an a murit socrul meu. Soacra mea are trei baieti. Doi cu socrul meu si unul mai mare, dintr/o casatorie anterioara. De asemenea are si o ... (vezi toată discuția)