avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Sotul meu are o saora si un frate. Sora a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Sotul meu are o saora si un frate. Sora a ramas in ...

Buna ziua,
Sotul meu are o sora si un frate. Sora a ramas in casa parintesca , parintii i-au facut contract de vanzare cumparare cu clauze de intretinere. acum mai traieste decat soacra mea,are 83 ani si sora sotului ii face zile rele mamei ei(nu ii da mancare, nu ii face focul, ii aduce medicamentele cu intarziere , i-a taiat cablul etc). Dupa nenumarate discutii in care sotul meu a incercat sa vorbesca cu sora lui, uneori a dat semne ca situatia se va schimba. Sotul meu a amenintat-o ca ii strica actul daca nu vede de mama lui cum trebuie. Acum cateva zile am plecat la Ramnicul Sarat , mentionez ca suntem din Bucuresti, pentru a o vizita pe mama sotului (impreuna cu sotul si cu unul din copii mei).
Cand am ajuns acolo a iesit sora soltului si a inceput sa tipe sa iesim din curte, s-au adresai injurii si de o parte si de alta, dar fara altecatii fizice.
Ea a incercat sa dea cu bastonul soacrei mele in sot , dar nu a reusit.
Intr-un final am iesit din curte si vorbeam la poarta, iar sora sotului a chemat politia. Mentionez ca politia o cunoaste ca o cheama frecvent pentru vecini. A legitimat pe sotul si ei i-a spus daca are ceva de spus sa vina la sectie.
Ulterior am aflat ca a vorbit ca ne face plangere penala sotului ca nu avea dreptul sa intre in curte iar pe mine nu a vrut sa ma primesca ca atunci cand am mai venit la ea i-am furat din casa . Mentionez ca sunt casatorita de 25de ani, in vizita mergeam foarte rar (o data pe an ), deoarece venea soacra la noi. Acum nu mai poate si am zis sa mergem noi.
Inrebarea mea este ma poate acuza de asa ceva?

Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2021
cretueliza, utilizator

Alte discuții în legătură

Tanara 26 de ani caz penal - a incercat sa inece copilul bogdan666 bogdan666 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, este vorba de sora mea care din ziare reiese ca a incercat sa isi omoare fetita de 3 luni (nu stiu sigur ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor!!!!!!! meli.alba meli.alba buna ziua,am si eu o problema si sper ca ma ve-ti putea ajuta cu un sfat. M-am casatorit recent,stau in casa socrilor,pana pot sa mi iau o locuinta,dar a ... (vezi toată discuția)
Buna seara, din mai anul trecut m am intors cu viitoarea mea sotie din strainate ... GEOMIDIS GEOMIDIS Buna seara tuturor numele meu e horia din mai anul trecut m am intors cu viitoarea mea sotie din strainate pentru a ne stabili definitiv in romania fara casa ... (vezi toată discuția)