avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tanara 26 de ani caz penal - a incercat sa inece ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tanara 26 de ani caz penal - a incercat sa inece copilul

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, este vorba de sora mea care din ziare reiese ca a incercat sa isi omoare fetita de 3 luni (nu stiu sigur daca e adevarat) insa de asta e acuzata din cate am inteles rele tratamente acordate minorului. Stirea mai exacta am pus la link-ul acesta:
[ link extern ]

In prezent este internata la spitalul de pshihiatrie Suceva unde nu vor sa ii dea drumul pana nu se intruneste o comisie si ia o decizie.

Care este pedeapsa maxima si minima, si cum o pot scoate din spital cat mai repede pentru ca o inebunesc aia acolo.

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai repede.

Va multumesc!

Bogdan
NCP
Art. 197

Relele tratamente aplicate minorului

Punerea în primejdie gravă, prin măsuri sau tratamente de orice fel, a dezvoltării fizice, intelectuale sau morale a minorului, de către părinţi sau de orice persoană în grija căreia se află minorul, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Pana la finalizarea expertizei psihiatrice nu se poate solicta externarea
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Va multumesc frumos pentru raspuns mai am cateva intrebari pentru dumneavoastra, sper sa nu fiu stressant ci incerc doar sa imi ajut sora si cred ca e normal lucrul acesta:

Am vorbit acum cu sora mea care este aproape adormita si ea imi spune alta versiune de ce s-a intamplat acolo si anume ca femeia a intrat peste ea in casa a luat fetita din brate si a inceput sa urle ca o omoara, ea s-a speriat a luat baiatul si a fugit...din cate mi-a spus sora mea femeia a mai batut-o ulterior (in trecut) iar fostul sot al femei spune ca lui a incercat sa ii dea foc la casa in trecut...plus ca sora mea mi-a spus ca femeia aceasta (mama sotului) i-a facut reclamatie la protectia copilului in trecut cand era plecata in italia sa munceasca ca a lasat copilul acasa...femeia asta pare incredibila.
...sora mea nu a avut si nu are probleme psihice...sa zicem ca iese ok din expertiza aceasta mai departe ce se intampla? iese din spital, dar cum poate scapa de acuzatii?
Credeti ca e ok sa o invinueasca pe aceasta femeie? sa taca din gura si sa mearga mai departe? ce sfat imi puteti da..

Va multumesc din suflet si astept un raspuns de la dumneavoastra.
Este o diferenta apreciabila intre sustinerile persoanei cercetate care spune alta versiune de ce s-a intamplat si concluziile expertizei psihiatrice
Un aport important in solutionare il reprezinta si declaratiile martorilor
Este situatie complexa care nu poate fi analizata pe forum,in lipsa informatiilor obiective
Problema este ca totul s-a intamplat seara iar martorii de fata nu au fost... Conteaza declaratiilor vecinilor?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iunie 2015
bogdan666, utilizator

Alte discuții în legătură

Am fost agresata fizic si am nevoie de un sfat !!!! o_simpla_fata o_simpla_fata Buna ziua sunt impreuna cu sotul meu de 6 ani iar de 5 ani locuim impreuna cu mama sa de care am fost agresata fizic in urma cu 30 de zile(mentionez ca nu este ... (vezi toată discuția)
Pentru o mostenire t0mmy t0mmy soacra mea s-a recasatorit a2a oara.are din prima casatorie 2 baieti si din a 2 casatorie o fata,nevastamea.socrul meu mai are si el din prima casatorie 2 ... (vezi toată discuția)
Divort, interzicere acces in locuinta bun comun, dovezi pentru partaj alinapricopi alinapricopi buna ziua am mare nevoie de ajutorul dvs sa incep cu inceputul,in 2007 am plecat in italia cu iubitul meu la munca,toti bani ce ii faceam ii trimiteam in ... (vezi toată discuția)