avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost agresata fizic si am nevoie de un sfat !!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost agresata fizic si am nevoie de un sfat !!!!

Buna ziua sunt impreuna cu sotul meu de 6 ani iar de 5 ani locuim impreuna cu mama sa de care am fost agresata fizic in urma cu 30 de zile(mentionez ca nu este prima data cand sunt agresata fizic si nu numai dar este prima data cand am mers sa-mi fac un certificat medico-legal).
As vrea ca maine sa merg sa depun o plangere deoarece imi va expira termenul in care pot face acest lucru dar am nevoie de un sfat competent in legatura cu ceea ce ar fi mai bine sa fac.
Bineinteles ca sotul NU este de acord dar este o situatie critica si trebuie solutionata cumva deoarece traiesc sub aceasta tensiune de ani si mai nou trebuie sa-mi supun si fetita (care devine constienta) la aceste fapte care lasa urme.
As vrea sa stiu daca pot cere o expertiza medicala deoarece am inteles de la bunica sotului ca fiica dansei a avut probleme psihice in urma carora i s-au aplicat si cateva tratamente.Va rog sa nu-mi ocoliti mesajul .
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra !
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2013
o_simpla_fata, utilizator
Aveti dovada ca femeia v-a batut ? A fost cineva martor ?
Depuneti plangere ca asta trebuie sa faceti, insa ar trebui sa luati in calcul sa va mutati de la ea cu sot sau fara.
Da , am certificatul medical care atesta cele relatate mai sus si pot aduce si martori.
Eu as dori sa i se faca o evaluare psihica si sa declar si tentativa de omor impotriva sotului , crede-ti ca este bine ?
De mutat este mai greu deoarece este propietatea sotului si cam refuza mutarea (suntem in negocieri) ; nu as vrea sa-mi pierd copilul pentru nimic dar nici nu sunt dispusa sa mai accept nimic din partea ei.
Mentionez ca nu aveam cum sa o dam afara deaoarece locuieste aici prin clauza viagera pana la sfarsitul vietii .
Daca plec de aici cu cea mica nu se va numi parasire de domiciul ?
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2013
o_simpla_fata, utilizator
Nu, doamna.. se numeste ca va protejati pe dvs si pe copil.
Cum adica tentativa de omor asupra sotului ?
Daca are probleme, incercati s-o puneti sub interdictie.


Certificatl de la IML certifica ca ati fost lovita, dar va trebuie martori ca soacra a facut asta.

Am martori pentru orice , deoarece este cunoscut felul ei de a fi pentru ca nu sunt singura cu care a intrat in conflict.
Cand spun tentativa de omor ma refer la lovituri repetate cu cutitul asupra sotului care s-a aparat cu o janta de bicicleta pe care nu am aruncat-o , o am asa indoita.
Probleme acum nu pot spune cu certitudine ca are.Eu stiu doar o versiune a mamei ei., dar as vrea sa aflu.Exista vreo posibilitate? Daca da , ce trebuie sa fac ?
Cat despre martori , prin absurd daca din anumite motive nici unul dintre cei 2 vecini care au asistat la tot conflictul nu vor sa depuna marturie (sper ca ma exprim corect) exista cei doi politisti constatatori in fata carora a recunoscut agresiune atunci cand i-am chemat.Sigur stiu despre ce este vorba mai ales ca nu s-a legitimat , s-a dat in stamba, le-a trantit poarta in nas si a agresat si cainele tot atunci .
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2013
o_simpla_fata, utilizator

Alte discuții în legătură

Interdictie, acuzatii neadevarate... bondimarinela bondimarinela sotul meu este dat la parchet ptr interdictie,din acuzatiile care i se aduc nu sunt adevarate,trebuie sa faca testul ptr discernamant,am acceptat pe cheltuiala ... (vezi toată discuția)
Internarea nevoluntara a unui alcoolic diana_mm27 diana_mm27 Buna ziua! Ma intereseaza care sunt conditiile unei internari nevoluntare a unui alcoolic, respectiv tata, intrucat acesta nu este deacord sa mearga benevol la ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica si verbala ContSters176974 ContSters176974 azi am fost agresata de o femeie la care am stat in chirie in perioada martie-iulie 2010.m-am intalnit intamplator in parc cu ea in timp ce mergeam spre ... (vezi toată discuția)