Buna seara,
Nu ni s-a dat voie sa citim reclamatia la parchet,decat ni s-a spus ca este acuzat ca ar fi aruncat in curte cu sare,piper,animale moarte,la masina cuie,filmat,presa..., ceea ce nu este adevarat,nu s-a aruncat ,nu s-a filmat ,
Si acuma sa va explic pe scurt -suntem vecini si ne-am inteles bine ,pana nu am inceput sa construim de atunci vecinii ne-au intrat inproprietate,mai bine zis ne-a inchis calea de acces,ne-au scos,utilitati,ne-au purtat prin tribunale ptr casa noastra ca construim pe terenul lor...,aberatii ,le-am castigat inclusiv inapoi calea de acces si casa,la care s-a primit o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila ,la care nu au fost de acord sa o aplice,atunci s-a facut executare silita ptr imprejmuirea care nea facut pe calea de acces si cheltuielile de judecata s-au facut poprire pe salar ,bineinteles in presa s-a scris ptr ca presa a fost cand ne-a intrat in proprietate si s-au difuzat in presa sentinta , poprii pe salar(am mentionat ca vecinul cu sotia detin functii politice)vazand ca s-a publicat executarea silita si pozele ce s-au facut pe propietatea noastra cand s-a scos imprejmuirea la calea ade acces ,ei neavand acuma nici o cale de atac s-au dus la parchet si ne-a facut plangerea ptr sotul ceea ce am precizat inainte,mai multe nu cunosc pana luni ,pana mergem cu martor ca sa-l audieze .
Am apelat la dvs.ptr ca pe plan local sunt in continuare presiuni politice si intimidar,repet sotul meu nu este debil mintal nu a facut tratament si nici nu se ocupa de cauzele care erau pe rol ,toate erau facute in numele meu NU inteleg de ce a facut plangere ptr el si nu vrea parchetul sa ne dea sa citim plangerea pana nu se depune dosarul la judecatorie .
Va rog mult sa ne sfatuiti ce trebuie sa facem pe luni cand mergem la parchet .
Multumesc anticipat,