in luna decembrie 2009 am luat legatura prin diferite persoane cu administratorul unei firme distributie materiale de constructii care sa oferit sa imi aduca o anumita cantiatate de caramida la un pret mai mic decat pretul pietei. in acest sens am incheiat intre mine si acesta (nu cu societatea) un proces verbal in care am specificat pretul cantitatea si modalitatea transport , termenul si suma de bani care iam dat reprezentand contaravaloare toatala a caramizii in prezenta a doi martori acest proces verbal fiind semnat de mine martori si el. banii iam virat din contul meu in contul societatii lui prin sistem bancar specificand ca reprezinta contrvaloarea caramizii. termenul de aducere a marfii era la sfarsitul lunii decembrie 2008 insa aceata nu a respecata acest termen tot amanind pe motive diferite. in luna mai a anului curent a adus o mica parte din cantitatea totala care trebuia sa o aduca cam 20% spunand ca o va aduce si restul imediat dar nu a mai facut acest lucru spunand ca a intrat in insolventa cu firma si ca nu mai poate aduce. amandand de nenumarate ori si pana la urma acceptand situatia de a rezolva aceasta problema in justitie.Ptr cantitatea adusa nu a intocmit nici un document. ce credeti ca poate fi facut in acest caz. astept raspuns si multumesc anticipat.