Imi este f greu sa lupt cu astfel de oameni. Nu sunt la prima actiune de genul asta, au experienta. Incerc sa obtin cat mai mult din aceasta situatie. Ma pot astepta la orice chiar si la dovezi inventate.
Va multumesc pt sprijin si pt informatiile oferite domnule TudorValeriu.
O sa va tin la curent cu modul de desfasurarea a lucrurilor.
Azi a trimis juristul firmei sa ma puna sa semnez ca am luat la cunostiinta faptul ca-mi ia 10% din salariu dat fiind faptul ca nu am ascultat directivele superiorilor. Am scris pe acea hartie 10%*0=?
Mai mult, mi s-a luat tot ceea ce era considerat obiectul muncii mele asa ca stau. Nu mai am nimic de facut. Chiar imi sugereaza, imi transmite sa plec pt ca mi-am terminat treaba, ca el nu mi-a zis niciodata sa stau la program.
Lucrez in cadrul unei firme de 13-14 luni. Initial lucrurile au decurs bine in ciudata comentariilor patronului legate de modul in care imi faceam datoria. Omul avea dreptate! Trebuia sa-mi dau interesul... Firma inainte de toate. Fiind si la primul job si neavand suficienta experienta am semnat un contract prin care ma angajam sa platesc 3 salarii in cazul vroiam sa plec inaintea implinirii a 3 ani in firma. Numai ca lucrurile au evoluat intr-un mod negativ adica intr-un mod normal pt firma asta.
Comentariile patronului au devenit un obicei in ciudata eforturilor mele sustinute de a-mi face cat mai bine munca. Cand nu avea ce sa-mi reproseze inventa ajungand pana la a nu-mi plati salariul pe 2 luni. Probabil asta era si scopul.
In momentul de fata ma pune sa semnez tot felul de declaratii din care sa reiese ca as fi incompetenta (Specific ca nu am semnat statele de plata in aceste ultime luni).
Ma astept in orice clipa sa intruneasca o comisie disciplinara. Imi doresc sa plec si ma intreb care ar putea fi consecintele, dar nu vreau sa plec cu capul in pamant.
Sa-mi dau demisia sau as avea sanse sa inving in situatia data?