avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate Catalin Serban

Activitate Catalin Serban

eu sunt cel mai mare dintre frati am tata de al doilea tatal natural sa recasatorit si are cu sotia lui trei copi dupa cum am inteles tatal natural a facut partajul cu cei trei copi ai lui fara sa ma cheme si pe mine lea dat totul lor eu nu am nici un drept la partajul pe care la facut el
se tot pune problema respectari codului munci toti patroni nu o sai vezi sa respecte asa ceva ar trebui ca cineva sai controleze dar fara sa li sa spuna ca vin in control oare nu este nicun corp de control sa faca asa ceva chiar este greu se spune se lucreaza 8 ore pe zi a 5 zile lucratoare in total 40 de ore pe saptamana si zile libere de sarbatori as ceva nu o sa vezi la patroni totul este o hotie coruptie etcX-(
Răspuns la discuția CONCEDIU MEDICAL?
cine ma poate ajuta am un C M care cei de la servici nu mil plateste am diagnosticul Ulcer dodenal cu hemoragie digestiva si anemie severa
Răspuns la discuția CONCEDIU MEDICAL?
Buna seara am si eu un conced medical cu internare de urgenta cu diagnostic care intra sub legea 192000 cei de la servici nu cunosc aceasta lege spun ca nu mai este buna a trecut aproape o luna si nu am vazut niciun ban de pe c.m