eu sunt cel mai mare dintre frati am tata de al doilea tatal natural sa recasatorit si are cu sotia lui trei copi dupa cum am inteles tatal natural a facut partajul cu cei trei copi ai lui fara sa ma cheme si pe mine lea dat totul lor eu nu am nici un drept la partajul pe care la facut el
ba aveti dreptul, daca nu ati fst infiat de tatal nr 2.
astfel veti face actiune in instanta pt anulare certifictului de mostenitor i partaj eventual.
ar trebui facuta si o plagere in penal, fiinda procurorul din moment ce ar constata ca acel certificat de mostenitor are la baza o declaratie falsa, ar anula si toate actele care ar fi putut fi incheiate in baza lui.
ce inseamna am tata de al doilea ?? ati fost infiat ? ?
in caz contrar , solicitati anularea certificatului de mostenitor emis , in instanta.
adresati-va unui avocat .
"tatal natural a facut partajul cu cei trei copi ai lui fara sa ma cheme si pe mine lea dat totul lor eu nu am nici un drept la partajul pe care la facut el ", mai clar daca se poate, ce fel de act a incheiat tatal dvs?
Adoptie
stefyka
Buna ziua.As dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns.In anul 1994 am fost infiata derudele tatalui meu biologic.Cererea de infiere a fost facuta de ... (vezi toată discuția)