avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Activitate interesant

Activitate interesant

Răspuns la discuția Despagubiri ANRP
adresat doamnei corina ion,problema pe care o aveti dmv,o au majoritatea persoanelor ce au de-a face cu Anrp-ul,in fapt raportul se aproba tacid ,in situatia in care dmv.nu ati depus o declaratie notariala prin care sa mentionati ca sinteti de-acord cu valuare stabilita si ca nu o ve-ti contesta in instanta.
in situatia dmv,va pot spune ca este vorba de-o periada de minim 6 luni pune vi se va aproba raportul,toata treaba sta in felul urmator:raportul este intocmit si se asteapta curgerea celor 15 zile lucratoare ptr a se constata ca nu ati depus contestatie ,recurs....etc,dupa dosarul va lu loc pe banda lunga si inca nerezolvata de catre ANRP,adica:odata ramas definitifa(valuare)si ne contestat in instanta,asteptati intrunirea comisiei de aprobare a raportului si chear daca sinteti dmv de-a cord cu valuare poate sa nu fie comisia si sal retrimita la reevaluare ,asta e romania,dupa care tin sa va aduc la cunostinta ca ,comisa se intruneste o data pe luna si solutioneaza in jur de 50 de dosare intr-o sedinta ,deci cate de al de 50 de dosare or mai fin fata dmv,ca doar vorba aia acum ati primit nr de ordin deci aveti cate mii de dosare in fata ,daca intrun final ati ajunge in comise ,vi se va complica drumul puna semnarea deciziei intrucat trebuie semnata de toti membrii comisiei care nu au program de lucru prea intens,dupa tot acest razboi,urmeaza Fondul Proprietatea cu actiunile care nu au o valuare sigura pe piata ,sau daca intetionati sa primiti un avans de 2miliarede 500 milioan ,trebe sa asteptati ,asa cum spune textul legii ,puna vor fi bani disponibili in contul ANRP,ca vorba aia si la sectia plati primiti alt nr de ordine si se ajunge la aceeas situatie (mai sint cateva mii de dosrare in fata dmv),iar in situatia in care solicitati un avans de 5 miliarde lei vechi,maximul admis legal,ptr care tot legea spune,ca poate fi platit esalonat in maxim doi ani de la aprobare ,si cu alti ani puna la aprobare....au cam uitat sa scrie si asta in lege,in fine ar fi si cai de rezolvare insa in mare parte situatia este cea pe care am descriso mai sus,daca imi puteti scrie un mail pe adresa joker_cta@yahoo.de In care sa imi spuneti exact situatia in care va aflati,si eventual sa-mi scrieti si un nr de tel ptr a va putea contacta,poate ca va voi putea ajuta !