avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Despagubiri ANRP
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Despagubiri ANRP

Buna ziua,

Mama mea detine un teren care nu ii poate fi restituit in natura si din acest motiv a cerut despagubiri in echivalent de la ANRP. S-a efectuat raportul de evaluare a terentului de catre un evaluator imobiliar atestat ANEVAR ales aleatoriu de ANRP, s-a stabilit o suma care noi am contestat-o pe motiv ca era insuficienta. S-a reevaluat proprietatea (teren agricol la Pogoanele, Buzau), suma cu care noi suntem de acord.
Am inteles ca raportul se aproba tacit, daca nu se va depune nici o contestatie intr-un termen dat.

Intrebarea mea este urmatoarea: Ce avem de facut in continuare in vederea primirii despagubirilor in numerar? Care este procedura? Am inteles ca drumul este lung si anevoios dar nu as vrea ca aceasta probleme sa ramana nesolutionata.

Multumesc anticipat,
Corina Ion
Vezi:
[ link extern ]
;)
Îmi pare rău avluci, dar link-ul menţionat nu merge. Nu aveţi cumva exact ce scria acolo?
corina_I a scris:

Buna ziua,

Mama mea detine un teren care nu ii poate fi restituit in natura si din acest motiv a cerut despagubiri in echivalent de la ANRP. S-a efectuat raportul de evaluare a terentului de catre un evaluator imobiliar atestat ANEVAR ales aleatoriu de ANRP, s-a stabilit o suma care noi am contestat-o pe motiv ca era insuficienta. S-a reevaluat proprietatea (teren agricol la Pogoanele, Buzau), suma cu care noi suntem de acord.
Am inteles ca raportul se aproba tacit, daca nu se va depune nici o contestatie intr-un termen dat.

Intrebarea mea este urmatoarea: Ce avem de facut in continuare in vederea primirii despagubirilor in numerar? Care este procedura? Am inteles ca drumul este lung si anevoios dar nu as vrea ca aceasta probleme sa ramana nesolutionata.

Multumesc anticipat,
Corina Ion
Procedura despagubirilor in echivalent o gasiti pe site ANPR!
icespace27 a scris:

Îmi pare rău avluci, dar link-ul menţionat nu merge. Nu aveţi cumva exact ce scria acolo?

incearca link-ul acesta [ link extern ]
Multumesc.....l-am gasit, pe google...

Alte discuții în legătură

Anrp -legea 9/1998 vichi_90 vichi_90 Va rog daca imi poate raspunde cineva: Am primit hotararea comisiei judetene la un an dupa emitere. Si asta pt. ca m-am dus sa ma informez ce se intampla. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un raport de evaluare intocmit de un evaluator agreat de anrp. am vreo solutie? lucian_ lucian_ Buna seara. Apelez la dumneavoastra pentru a va solicita sfatul in urmatoarea problema : Mama mea are un dosar de despagubire la ANRP pe legile fondului ... (vezi toată discuția)
Anrp tergiverseaza un dosar, ce se poate face ? Cabinet avocat Mihai Gaita Cabinet avocat Mihai Gaita Antecesorul clientului a deţinut o clădire în extravilan, un soi de casă la ţară, clădire care nu a fost înscrisă în evidenţele de pubplicitate ... (vezi toată discuția)