avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate laurabm

Activitate laurabm

Mulțumesc mult
Buna ziua. Sunt romanca si m-am casatorit cu un cetatean italian in Anglia in 2015. Casatoria a fost inregistrata si in romania sub regim matrimonial britanic. Avem o fetita de 3 ani nascuta in Anglia, cetatenie britanica dar inregistrata si aici deci si cu cetatenie romana. In fapt am locuit impreuna 2 ani jumate in Anglia dar recent el a renuntat la chiria ce o aveam acolo. Din luna mai locuiesc in romania, venita deoarece tata e bolnav de cancer, cu fetita mea care frecventeaza si gradinita acum.am intentat proces de divort in luna septembrie, in acelasi dosar si tutela fetitei, domiciliul cu mine raclamanta dar autoritate tutelara comuna. nu avem inca stabilit primul termen. Ce se poate intampla daca el deschide proces de divort si in Anglia? Ramane de competenta statului roman sau trebuie sa se discute procesul in Anglia? Este posibil sa ma denunte pentru rapire de copil? Mentionez ca el a fost si aici in vizita si vede fetita online zi de zi. Am facut o greseala ca am trimis o poza a petitiei de divort fara sa fie stabilit primul termen? Va multumesc anticipat si din suflet