avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate bricku7

Activitate bricku7

Multumesc pentru raspuns. O data facuta aceasta somatie a executorului, executatul mai poate face tranzactii cu partea sa de apartament ?
Buna ziua. O cunostinta de-a mea a luat un credit de nevoi personale , fara giranti sau ipoteci. A intarziat plata ratelor, drept urmare banca vrea sa il execute silit. Chiar a primit o somatie de la un executor judecatoresc. Prietenul meu detine un apartament in coproprietate cu o persoana straina(fara nici un grad de rudenie.
Intrebarea mea este: poate banca sa etreaca la executarea silita a acestui apartament?
Răspuns la discuția Probleme credit nevoi personale
Buna ziua.As vrea si eu sa stiu daca banca are dreptul sa execute un apartament detinut in coproprietate de 2 persoane straine (una fata de cealalta), pe baza neachitarii la timp a ratelor unui credit de nevoi personale al uneia din cele 2 persoane.
bricku7 a scris:

buna, ma scuzati, dar sunt si eu intr-o situatie asemanatoare;diferenta esentiala ar fi ca apartamentul este detinut in coproprietate de 2 persoane straine(necasatorite), fara nici un grad de rudenie.Intrebarea mea ar fi : poate banca sa execute acel apartament pentru un credit de nevoi personale neachitat la timp al unuia dintre cei 2?
buna, ma scuzati, dar sunt si eu intr-o situatie asemanatoare;diferenta esentiala ar fi ca apartamentul este detinut in coproprietate de 2 persoane straine(necasatorite), fara nici un grad de rudenie.Intrebarea mea ar fi : poate banca sa execute acel apartament pentru un credit de nevoi personale neachitat la timp al unuia dintre cei 2?