avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate ancutel

Activitate ancutel

Răspuns la discuția prima casa
Suma de bani pe care am primit-o de la tatal meu a fost in contul unei mosteniri. Mama si tata au avut impreuna un apartament cu trei camere, mama a decedat, dupa cativa ani tata a vandut apartamentul si pt partea mea de mostenire mi-a dat banii (s-a facut succesiunea o data cu vanzarea apartamentului). In prevederile referitoare la prima casa se spune ca nu ar trebui sa am proprietate, cu exceptia mostenirilor. Ma incadrez aici?
Discuție prima casa
Am o garsoniera proprietate, in contractul de vanzare-cumparare fiind mentionat intr-un paragraf distinct ca banii cu care a fost cumparata au fost primiti ca dar de la tatal meu. Pot accesa un credit Prima Casa pentru a cumpara un apartament in aceste conditii?
Multumesc frumos pentru raspuns. In ceea ce priveste cuantumul salariului minim de acolo, cf. Low Pay Commission Report acesta este de 5.73 lire pe ora incepand cu 1 oct 2008 pana la 1 oct 2009, cand va fi de 5.8 lire pe ora. O traducere autorizata a acestei legi poate fi considerata un inscris oficial sau e nevoie de mai mult decat atat? Unde as putea citi mai multe despre aceasta procedura speciala despre care ati amintit?
Cum se calculeaza pensia alimentara in cazul in care parintele care ar trebui sa o plateasca s-a stabilit in Anglia dupa divort si declara ca nu obtine nici un venit pentru a nu plati pensia alimentara? Mentionez ca parintele care nu are incredintat copilul este recasatorit acolo si a declarat intr-o actiune in justitie anterioara privind stabilirea unui program de vizitare al copilului ca locuieste in Anglia. Se poate raporta pensia in acest caz la salariul minim din Anglia tinand cont de nevoile crescute ale copilului?