avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate nina8ricci

Activitate nina8ricci

Multumesc frumos!
Vroiam doar sa mi se confirme de cineva.
Buna ,in anul 2005 in luna noiembrie am incheiat un abonament la conex.Prima factura am achitato dupa care am ramas in urma cu plata facturii.Factura era in jur de 14 lei.Incepusem sa primesc facturi acasa cu restante cam pana in iunie 2006 cand factura ajunsese in jur de 80 de lei dupa care nu am mai primit nimic acasa pana anul trecut cand prin decembrie am incepu sa primesc scrisori de la Top Factoring.Nu le-am luat in considerare nu am sunat la ei nimeni nu a semnat nimic pentru acele scrisori.Suma s-a oprit cam la 350 lei de vreo cateva luni.Luna trecuta mi-au trimis o scrioare cica de reconciliere dar nu au trimis-o recomandata asa cum trebuie la fel ca si celelate scrisori nimeni nu a semnat nimic pt ea iar termenul de intalinire cu ei era de doar 3 zile de cand s-a primit scrisoarea.Vroiam sa stiu daca imi mai pot face ceva sau merg la intimidare daca platesc platesc daca nu nu.
Astept un raspuns urgent.Multumesc

Acum 3 zile am mai primit un plic acasa precum ca daca nu platesc datoria in termen de 3 zile vor veni sa faca executare silita.Din cunostintele mele o executare silita se face pe baza unei hotarari judecatoreti ceeea ce nu mi sa adus la cunostinta ca as fi fost daca in judecata si ca ei au castigat procesul.
Acasa nu am prmit nici o citatie precum ca mi sa inaintat un proces.
Oricum nu au ce lua nu am nimic pe numele meu:d
Imi puteti spune si mie cum se procedeaza cu executarea silita?
pai cum pot dovedi ca miau trimis instiintarile atata timp ca nu au fost recomandate si eu oricum nu mai stau la adresa respectiva
Buna ,in anul 2005 in luna noiembrie am incheiat un abonament la conex.Prima factura am achitato dupa care am ramas in urma cu plata facturii.Factura era in jur de 14 lei.Incepusem sa primesc facturi acasa cu restante cam pana in iunie 2006 cand factura ajunsese in jur de 80 de lei dupa care nu am mai primit nimic acasa pana anul trecut cand prin decembrie am incepu sa primesc scrisori de la Top Factoring.Nu le-am luat in considerare nu am sunat la ei nimeni nu a semnat nimic pentru acele scrisori.Suma s-a oprit cam la 350 lei de vreo cateva luni.Luna trecuta mi-au trimis o scrioare cica de reconciliere dar nu au trimis-o recomandata asa cum trebuie la fel ca si celelate scrisori nimeni nu a semnat nimic pt ea iar termenul de intalinire cu ei era de doar 3 zile de cand s-a primit scrisoarea.Vroiam sa stiu daca imi mai pot face ceva sau merg la intimidare daca platesc platesc daca nu nu.
Astept un raspuns urgent.Multumesc

Acum 3 zile am mai primit un plic casa precum ca daca nu platesc datoria in termen de 3 zile vor veni sa faca executare silita.Din cunostintele mele o executare silita se face pe baza unei hotarari judecatoreti ceeea ce nu mi sa adus la cunostinta ca as fi fost daca in judecata si ca ei au castigat procesul.
Acasa nu am prmit nici o citatie precum ca mi sa inaintat un proces.
Oricum nu au ce lua nu am nimic pe numele meu:d
Imi puteti spune si mie cum se procedeaza cu executarea silita?