avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie societate servicii telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie societate servicii telefonie mobila

Buna ,in anul 2005 in luna noiembrie am incheiat un abonament la conex.Prima factura am achitato dupa care am ramas in urma cu plata facturii.Factura era in jur de 14 lei.Incepusem sa primesc facturi acasa cu restante cam pana in iunie 2006 cand factura ajunsese in jur de 80 de lei dupa care nu am mai primit nimic acasa pana anul trecut cand prin decembrie am incepu sa primesc scrisori de la Top Factoring.Nu le-am luat in considerare nu am sunat la ei nimeni nu a semnat nimic pentru acele scrisori.Suma s-a oprit cam la 350 lei de vreo cateva luni.Luna trecuta mi-au trimis o scrioare cica de reconciliere dar nu au trimis-o recomandata asa cum trebuie la fel ca si celelate scrisori nimeni nu a semnat nimic pt ea iar termenul de intalinire cu ei era de doar 3 zile de cand s-a primit scrisoarea.Vroiam sa stiu daca imi mai pot face ceva sau merg la intimidare daca platesc platesc daca nu nu.
Astept un raspuns urgent.Multumesc

Acum 3 zile am mai primit un plic casa precum ca daca nu platesc datoria in termen de 3 zile vor veni sa faca executare silita.Din cunostintele mele o executare silita se face pe baza unei hotarari judecatoreti ceeea ce nu mi sa adus la cunostinta ca as fi fost daca in judecata si ca ei au castigat procesul.
Acasa nu am prmit nici o citatie precum ca mi sa inaintat un proces.
Oricum nu au ce lua nu am nimic pe numele meu:d
Imi puteti spune si mie cum se procedeaza cu executarea silita?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Februarie 2010
nina8ricci, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 23:59, 24 August 2009
In cazul in care societatea de recuperari sau creditorul (CONEX) vor putea face dovada comunicarii debitului existent, Dvs. nu veti putea invoca prescriptia.

Ce puteti risca Dvs? Actionarea in judecata urmata de executarea silita pentru debit, penalitati si cheltuieli de judecata.
pai cum pot dovedi ca miau trimis instiintarile atata timp ca nu au fost recomandate si eu oricum nu mai stau la adresa respectiva
Am o problema similara cu cei de la Cosmote. M-au dat in primire la o firma de recuperare . Nici eu nu stiu cum trebuie tratat cu cei de la firma de recuperare . La mine pt. o datorie de 400 mi-au trimis ca am de platit 1400. Azi toata dupa-amiaza am hoinarit pe net in cautare de raspunsuri . Din cate am citit dupa 3 ani se prescrie . Deci la tine e simplu.
La mine e mai complicat pt ca treaba e doar de anul asta . Poate te ajuta asta la ceva [ link extern ] /
Eu am vrut sa le dau banii plus eventualele penalitati plus abonament in avans . Cei de la Cosmote m-au trimis la firma de recuperare.
M-am uitat si eu pe informatiile la care ai facut trimitere.
Este inrtadevar un domeniu nou pentru multi dintre noi si este bine de stiut.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie societate telefonie mobila / executare silita nina8ricci nina8ricci Buna ,in anul 2005 in luna noiembrie am incheiat un abonament la conex.Prima factura am achitato dupa care am ramas in urma cu plata facturii.Factura era in ... (vezi toată discuția)
Abonament la cosmote Laura93 Laura93 Buna ziua acum vreo 4 ani mi-am făcut un abonament la COSMOTE dupa care am plecat in concediu in alta țara,i-am spus doamnei de la COSMOTE dacă se poate ... (vezi toată discuția)
Recuperatori creante berlo alexandru berlo alexandru Buna ziua ma numesc B. A. din Timisoara, si va rog daca puteti sa ma ajutati in problema cu firma recuperatoare de creante, Eu am avut 2 abonamente ... (vezi toată discuția)