buna ziua...am o mare problema si nu stiu cui sa ma adresez.Poate se gaseste cineva sa ma indrume si sa-mi spuna ce trebuie sa fac.
am luat in rate de la flanco un calculator acum 3-4 ani.dupa cateva luni ni s-a dat un card cu bani la care am apelat atunci cand am avut nevoie fara sa tinem cont de dobanzile usturatoare pentru ca nu ne-am omorat sa citim conditiile impuse si cat la suta din rata e dobanda si cat e valoarea creditului.anul trecut in luna mai m-am despartit de sotul meusi ne-am impartit datoriile:eu aveam doua credite pe numele meu, iar cardul era pe numele lui.el a ramas fara loc de munca si a preferat sa plece in afara si nu si-a mai platit ratele la card.anul acesta ne-am impacat dar el s-a intors cu datoria dublata.il suna mereu cei de la EOS si-l someaza sa-si plateasca datoria:2.754-creditul initial;892-dobanda;1.073-penalitati intarziere.am incercat sa vorbim cu ei sa tot in rate pentru ca nu ne putem permite toata suma ,dar au zis ca nici in 5 ani nu terminam de achitat cu cate 300 lei cat putem noi sa dam.eu chiar vreau sa platesc aceasta datorie dar nu vreau sa fiu pacalita si sa ma trezesc ca nu termin niciodata de platit ca ei tot or sa-mi bage dobanzi si penalizari.cui ar trebui sa ma adresez sa stiu daca dobanzile si penalizarile sunt calculate real si nu ma incarca mereu?de ce mai trebuie sa platesc penalizari din momentul in care incep sa achit datoria?va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent.