avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Activitate codrutza19

Activitate codrutza19

Răspuns la discuția Abuz de incredere , ciudat
Domnule Avocat Claudiu Lascoschi aveti idee ce solutie se va da?
La Parchet pot marge mai devreme sau trebuie sa astept sa primesc citatie.
Inca o data multumesc.
Va multumesc mult pt raspunsuri.
In cazul in care merg luni la politie cu acea comunicare, si le explic tot ce am explicat si in primul post, nu se poate rezolva problema mai usor?
Nu as vrea sa mai primesc nicio citatie si sa rezolv problema cat mai curand.
Stiu ca nu am nicio treaba cu acea persoana, numai ca mereu stau cu grija din cauza asta.
Imi este frica sa nu primesc vre-o amenda sau sa imi ramana ceva scris in cazier, cu toate ca eu sunt nevinovata.
Am si eu o " mica " problema cu care ma infrunt de ceva timp.
Acum cateva luni adresa si numele meu au aparut intr-o revista , care a ajuns si in inchisoarea-sanatoriu din Targu Ocna.
Un puscarias de acolo a facut o plangere pe numele meu, in care spune ca in anul 2000 a stat cu gazda la mine acasa, si ca atunci cand a plecat nu am vrut sa ii mai dau bunurile care le adusese.
A pus scrisoare intr-un plcic si a trimis.o la judecatorie.
Dupa cateva zile am primit citatie acasa.
Am mers la judecatorie sa vad ce sa intampla, unde am vazut minunata scrisoare.
Nu m-am prezentat la niciun proces, dar am trimis dupa fiecare citatie o inaintare ( sau o cerere nici nu stiu cum sa ii zic) catre judecatorie prin care le explicam ca nu o cunosc pe acea persoana, nu am detinut niciodata un bun imobil, deci nu aveam cum sa tin pe cineva in gazda, in plus in anul 2000 aveam 13 ani.
Am primit vre-o 3-4 citatii nu mai tin minte exact nr numarul lor.
Astazi in schimb am primit o Comunicare in care scrie.. extrans din hotararea penala nr xxx din data de....in baza art 285 C.pr.pen Dispune scoaterea cauzei, privind pe inculpatul...si partea vatamata ...de pe rol si trimiterea dosarului la Parchetul de pe langa judecatoria... in vederea efectuarii de cercetari sub aspectul infractiunii de abuz de incredere .

Va rog sa imi spuneti ce inseamna aceasta comunicare mai exact.
Voi mai primii citatii?
Ce se va intampla in continuare?