revin cu o precizare: strada era dreapta deci a avut destul de mult timp sa-l vada.
va multumesc tuturor celor care au avut rabdarea sa urmareasca discutia si sa ma ajute cu o informatie. Doamne ajuta!
am reusit sa vedem pozele de la locul accidentului, si rezulta ca masina a fost mutata din pozitia initiala intrucat nu corespund urmele franelor cu pozitia masinii.
poate sa mute masina inainte de venirea politiei? tin sa precizez ca masuratorile asupra masinii au fost facute in locul unde a fost mutata. daca va poate interesa accidentul a fost difuzat la stirile antenei 1 si il puteti gasi inregistrat pe www.antena1.ro link-ul stiri sociale din data 28/07/09 cu titlul "a traversat dincolo".
un lucru este sigur (l-a spus politistul constatator): pietonul traversase 3/4 din strada, strada era libera si bine iluminata ( accidentul s-a petrecut la ora 0.30) l-a lovit in plin.
Astazi am fost la politia capitalei din nou. saptamana trecuta imi spusesera ca dosarul a fost inregistrat pe 31/08/09 si ca pe 1 d-na Nicolescu a intrat in concediu.
Astazi d-na Nicolaescu ne- a spus ca dosarul nu a ajuns la ea si ca este prea recent ,ca are dosare de 1 an care nu au intrat inca pe rol si pe urma s-a contrazis singura, intrucat stia de plangerea penala pe care am facut-o la biroul relatii cu publicul si era foarte intrigata. A spus ca o sa ne sune ea ( cand, nu stie) si ca dosarul probabil e inca la registratura.
Eu ma intreb daca dosarul nu e la ea cum putea sa stie de plangerea penala facuta de noi?
Adica dupa atata timp eu nu am dreptul sa stiu ce s-a intamplat? Nu am cerut cine stie ce probe, vreau doar sa vad declaratia soferului, a martorilor, masuratorile efectuate la fata locului si pozele. Toate aceste informatii le-a strans politistul care a fost la fata locului.
Aveti idee cum as putea proceda?
tatal meu traversase jumatate de strada (cu doua benzi pe sensul de mers) si urma sa traverseze si partea cealalta, au masurat 3 m de frane, iar tatal meu a fost proiectat la mai mult de 3-4 m. exista doi martori unul spune ca a traversat jumatate si s-a oprit, altul spune ca a sarit in fata masinii. cum poti sari in fata masinii daca el se angajase deja in traversarea strazii si apoi s-a oprit la jumatate? problema este ca nu reusesc sa vad acest dosar nici la aproape 2 luni de la producerea accidentului ( ori dosarul nu a ajuns, ori a fost trimis la politia capitalei, nu a fost inregistrat, e in concediu persoana care se ocupa de caz) credeti ca soferul a mituit pe cineva ca sa ascunda din probe? X-(
In urma unui accident rutier tatal meu a decedat. El nu a traversat pe la trecerea de pietoni iar soferul l-a lovit in plin desi traversase trei sferturi din strada si putea sa-l vada (strada fiind libera). probabil vina va fi a ambelor parti. intrebarea este: pot sa cer daune morale in instanta? si cum as putea sa le recuperez? tin sa precizez ca masina este inmatriculata in Germania iar soferul este cetatean roman.
Va multumesc anticipat