Va multumesc mult, am incercat sa stabilesc cu el o perioada de folosinta insa raspunsul a fost: lasa-ma sa folosesc si eu apartamentul ca este si munca mea in el, ma ameninta ca vinde masina cu un contract datat in timpul casatoriei, de aceea nu stiu ce sa fac. va multumesc inca o data din suflet.
Am divortat de curand, nu am facut partajul. Apartamentul in care locuiesc e al meu provenit dinaintea casatoriei. in timpul casatoriei am facut un credit pentru a cumpara o masina (creditul a fost initial pe numele sotului, dar ca acesta sa nu aibe rate si sa poata achizitiona o garsoniera am trecut creditul pe numele meu), iar acum platesc singura ratele, el refuzand sa mai contribuie la rate (masina o foloseste doar el) pe motivul ca nu are banisi ca el a muncit la mine in casa iar masina e a lui si ce a muncit in casa e al meu. vreau sa stiu ce pot sa fac sa imi primesc si eu dreptul la masina. mai am o problema, garajul pe care el avem e inchiriat de la primarie insa contractul e pe numele lui. Eu pot folosi acel garaj? in prezent e gol nu e folosit. Va multumesc din suflet.